pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

22.04.2019 - 16:19, Güncelleme: 22.04.2019 - 16:19
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını çocuklara devretti....

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını çocuklara devretti. İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti. Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını öğrenci İdil Kaplan'a devretti. Başkanlık koltuğuna oturmanın kendisine büyük gurur verdiğini ve çok mutlu olduğunu söyleyen Kaplan, sokak hayvanları için hayvan barınağı yapılmasını istedi. İlçede bulunan park alanlarının daha kullanışlı hale getirilmesi için çeşitli talimatlarda bulunan Kaplan'ın talimatlarını not alan Başkan Yılmaz, öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirtti. Yılmaz, "Bu anlamlı günde Büyük Önder Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği günde ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Başkanlık görevini üstlenen İdil Kaplan’ın talimatları için gerekli işlemler başlatılacaktır." dedi.
YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını çocuklara devretti....
YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını çocuklara devretti.

İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını öğrenci İdil Kaplan'a devretti. Başkanlık koltuğuna oturmanın kendisine büyük gurur verdiğini ve çok mutlu olduğunu söyleyen Kaplan, sokak hayvanları için hayvan barınağı yapılmasını istedi.

İlçede bulunan park alanlarının daha kullanışlı hale getirilmesi için çeşitli talimatlarda bulunan Kaplan'ın talimatlarını not alan Başkan Yılmaz, öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirtti.

Yılmaz, "Bu anlamlı günde Büyük Önder Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği günde ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Başkanlık görevini üstlenen İdil Kaplan’ın talimatları için gerekli işlemler başlatılacaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.