pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı Kutlanıyor

13.09.2016 - 15:18, Güncelleme: 13.09.2016 - 15:18
 

Kurban Bayramı Kutlanıyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat ve Belediye Başkanı İbrahim Uyar,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat ve Belediye Başkanı İbrahim Uyar, kaymakamlıkta düzenlenen programda, ilçe halkıyla bayramlaştı.Daha sonra belediyede devam eden programda konuşan Başkan Uyar, bayramların insanların birlik, beraberlik ve kardeşliğin sergilendiği günler olduğunu söyledi.Bayramlaşma programlarının ardından Kaymakam Polat ve beraberindekiler, ilçede bulunan gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat ve Belediye Başkanı İbrahim Uyar,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat ve Belediye Başkanı İbrahim Uyar, kaymakamlıkta düzenlenen programda, ilçe halkıyla bayramlaştı.

Daha sonra belediyede devam eden programda konuşan Başkan Uyar, bayramların insanların birlik, beraberlik ve kardeşliğin sergilendiği günler olduğunu söyledi.

Bayramlaşma programlarının ardından Kaymakam Polat ve beraberindekiler, ilçede bulunan gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.