pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'deki Cinayet

18.04.2019 - 12:25, Güncelleme: 18.04.2019 - 12:25
 

Eskişehir'deki Cinayet

Kent merkezinde çıkan kavgada tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdüğü iddia edilen zanlı polise teslim oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 14 Nisan'da yaşanan bıçaklı kavgada bir kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Hoşnudiye Mahallesi'nde 2 grup arasına küfretme meselesi yüzünden çıkan kavgada, Nahit Katıoğlu'nu (27) bıçakla öldürdüğü iddia edilen Hakan Yağız A'nın (18) yakalanması için çalışma başlattı.Hakan Yağız A, olaydan 4 gün sonra kent merkezindeki Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu.
Kent merkezinde çıkan kavgada tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdüğü iddia edilen zanlı polise teslim oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 14 Nisan'da yaşanan bıçaklı kavgada bir kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Hoşnudiye Mahallesi'nde 2 grup arasına küfretme meselesi yüzünden çıkan kavgada, Nahit Katıoğlu'nu (27) bıçakla öldürdüğü iddia edilen Hakan Yağız A'nın (18) yakalanması için çalışma başlattı.

Hakan Yağız A, olaydan 4 gün sonra kent merkezindeki Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.