pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Van'daki Terör Saldırılarına Tepkiler

12.09.2016 - 16:53, Güncelleme: 12.09.2016 - 16:53
 

Van'daki Terör Saldırılarına Tepkiler

EESOB Başkanı Birsen: - "Kim ne yaparsa yapsın, bu ülkenin birliğini ve dirliğini bozamayacaklar. Bu ülkeyi bölemeyecekler"- Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Şahin: - "Bu hainler birlik ve beraberliğimiz

ESKİŞEHİR/BALIKESİR/YALOVA (AA) - Eskişehir, Balıkesir ve Yalova'daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kurban Bayramı'nın birinci gününde terör örgütü PKK'nın sivilleri hedef alan saldırısını kınadı. Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen, Van'daki terör saldırısına ilişkin, "Kim ne yaparsa yapsın, bu ülkenin birliğini ve dirliğini bozamayacaklar. Bu ülkeyi bölemeyecekler." dedi.Birsen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Van'daki terör saldırısında yaralanan 46'sı sivil 48 kişiye acil şifalar diledi.Terör olaylarının bir an önce son bulmasını istediklerini ifade eden Birsen, "Kurban Bayramı'nda böylesine bir terör olayının yaşanması herkesi derinden üzdü. Terörü lanetliyorum. Sevinçli ve mutlu bir bayram gününde herkes kedere büründü. Bunları yapanları kınıyorum. Kim ne yaparsa yapsın, bu ülkenin birliğini ve dirliğini bozamayacaklar. Bu ülkeyi bölemeyecekler. Acılarımızı yüreğimize gömeceğiz." diye konuştu. - "TSK'nın arkasındayız"Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin ise hain terör örgütünün Kurban Bayramı'nı kana buladığını söyledi.Şahin, terörün her türlüsünü şiddetle kınadıklarını vurgulayarak, "Ülkemize, devletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) Allah güç, kuvvet versin. Biz de TSK'nın arkasındayız. Hainleri saklandıkları deliklerde yok edeceğiz. Bu hainler birlik ve beraberliğimiz asla bozamayacak." dedi. - YalovaYalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan da bayramın ilk günü gerçekleştirilen saldırıyı kınadığını söyledi. Becan, 9 yaşındaki çocuğu canlı bomba olarak kullanan hain örgütten her şeyin bekleneceğini vurgulayarak, "Bunların yapmadığı şeyler değil. Allah'ın izniyle bir gün bunlardan temizleneceğiz. En önemlisi bizim birlik olmamızdır. Birliğimizi bozmazsak bu hainlerin üstesinden geliriz." dedi.- Balıkesir Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat da bayramların birlik, beraberlik duygusu içinde kutlanması gereken mübarek günler olduğunu belirtti. Sözat, şimdiye kadar dini bayramlarda olmayan bu olayları görmenin kendilerini üzdüğünü dile getirerek, şöyle konuştu: "Son günlerde basında böyle bir çalışma içinde olduklarını duymuştuk. Çok büyük bir insafsızlık. Bayramda böyle bir hareketi benimsemek çok adice. Bayramlar birlik, beraberlik ruhunu yaşatmak için var. Bu hainler, din, dil, ırk bilmez. Bu hareket insanlığa uygun değil. Ben bunları yapanların dinsiz olduğunu düşünüyorum, insan olmadıklarını düşünüyorum. Bayramda hiçbir günahı olmayan masum insanlara saldırmak, bayramını kana bulamak çok kötü." Terör örgütü PKK'nın sonunun geldiğini ve bunu kendilerinin de fark ettiğini söyleyen Sözat, "Bunlar son çırpınışlar gibi geliyor bana. Çünkü bunlar artık yok edileceklerini anladı ve sadece 'giderken ne kadar zarar verirsem kardır' anlayışıyla hareket ediyorlar." ifadesini kullandı.
EESOB Başkanı Birsen: - "Kim ne yaparsa yapsın, bu ülkenin birliğini ve dirliğini bozamayacaklar. Bu ülkeyi bölemeyecekler"- Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Şahin: - "Bu hainler birlik ve beraberliğimiz

ESKİŞEHİR/BALIKESİR/YALOVA (AA) - Eskişehir, Balıkesir ve Yalova'daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kurban Bayramı'nın birinci gününde terör örgütü PKK'nın sivilleri hedef alan saldırısını kınadı.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen, Van'daki terör saldırısına ilişkin, "Kim ne yaparsa yapsın, bu ülkenin birliğini ve dirliğini bozamayacaklar. Bu ülkeyi bölemeyecekler." dedi.

Birsen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Van'daki terör saldırısında yaralanan 46'sı sivil 48 kişiye acil şifalar diledi.

Terör olaylarının bir an önce son bulmasını istediklerini ifade eden Birsen, "Kurban Bayramı'nda böylesine bir terör olayının yaşanması herkesi derinden üzdü. Terörü lanetliyorum. Sevinçli ve mutlu bir bayram gününde herkes kedere büründü. Bunları yapanları kınıyorum. Kim ne yaparsa yapsın, bu ülkenin birliğini ve dirliğini bozamayacaklar. Bu ülkeyi bölemeyecekler. Acılarımızı yüreğimize gömeceğiz." diye konuştu.

- "TSK'nın arkasındayız"

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin ise hain terör örgütünün Kurban Bayramı'nı kana buladığını söyledi.

Şahin, terörün her türlüsünü şiddetle kınadıklarını vurgulayarak, "Ülkemize, devletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) Allah güç, kuvvet versin. Biz de TSK'nın arkasındayız. Hainleri saklandıkları deliklerde yok edeceğiz. Bu hainler birlik ve beraberliğimiz asla bozamayacak." dedi.

- Yalova

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan da bayramın ilk günü gerçekleştirilen saldırıyı kınadığını söyledi.

Becan, 9 yaşındaki çocuğu canlı bomba olarak kullanan hain örgütten her şeyin bekleneceğini vurgulayarak, "Bunların yapmadığı şeyler değil. Allah'ın izniyle bir gün bunlardan temizleneceğiz. En önemlisi bizim birlik olmamızdır. Birliğimizi bozmazsak bu hainlerin üstesinden geliriz." dedi.

- Balıkesir

Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat da bayramların birlik, beraberlik duygusu içinde kutlanması gereken mübarek günler olduğunu belirtti.

Sözat, şimdiye kadar dini bayramlarda olmayan bu olayları görmenin kendilerini üzdüğünü dile getirerek, şöyle konuştu:

"Son günlerde basında böyle bir çalışma içinde olduklarını duymuştuk. Çok büyük bir insafsızlık. Bayramda böyle bir hareketi benimsemek çok adice. Bayramlar birlik, beraberlik ruhunu yaşatmak için var. Bu hainler, din, dil, ırk bilmez. Bu hareket insanlığa uygun değil. Ben bunları yapanların dinsiz olduğunu düşünüyorum, insan olmadıklarını düşünüyorum. Bayramda hiçbir günahı olmayan masum insanlara saldırmak, bayramını kana bulamak çok kötü."

Terör örgütü PKK'nın sonunun geldiğini ve bunu kendilerinin de fark ettiğini söyleyen Sözat, "Bunlar son çırpınışlar gibi geliyor bana. Çünkü bunlar artık yok edileceklerini anladı ve sadece 'giderken ne kadar zarar verirsem kardır' anlayışıyla hareket ediyorlar." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.