pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Büyükkılıç'tan Ak Parti'ye Teşekkür Ziyareti

18.04.2019 - 10:28, Güncelleme: 18.04.2019 - 10:28
 

Başkan Büyükkılıç'tan Ak Parti'ye Teşekkür Ziyareti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl ve İlçe yönetimlerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.İl binasına...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl ve İlçe yönetimlerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.İl binasına gelişinde İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yöneticiler tarafından karşılanan Büyükkılıç, toplantı salonunda kendisini bekleyen kadın ve gençlik kolları üyelerini selamladı.Kendisini karşılayan kadın kolları üyelerine teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, "Bir aile anlayışıyla bugüne kadar geldik. Kadınların toplum içerisindeki yerini asla göz ardı etmemeliyiz. Bunun en güzel örneğini de AK Parti'mizin 'Ak Kadınları' veriyor." dedi.Büyükkılıç, parti binasında İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıkları ile Kocasinan ve Melikgazi ilçe yönetimlerini ayrı ayrı ziyaret ederek, teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç son olarak AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nu makamında ziyaret ederek, il yöneticileriyle bir süre sohbet etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl ve İlçe yönetimlerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.İl binasına...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl ve İlçe yönetimlerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İl binasına gelişinde İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yöneticiler tarafından karşılanan Büyükkılıç, toplantı salonunda kendisini bekleyen kadın ve gençlik kolları üyelerini selamladı.

Kendisini karşılayan kadın kolları üyelerine teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, "Bir aile anlayışıyla bugüne kadar geldik. Kadınların toplum içerisindeki yerini asla göz ardı etmemeliyiz. Bunun en güzel örneğini de AK Parti'mizin 'Ak Kadınları' veriyor." dedi.

Büyükkılıç, parti binasında İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıkları ile Kocasinan ve Melikgazi ilçe yönetimlerini ayrı ayrı ziyaret ederek, teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç son olarak AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nu makamında ziyaret ederek, il yöneticileriyle bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.