pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

BELEDİYE ÇALIŞANLARI “BAYRAMLAŞMADA” BİR ARAYA GELDİ…

11.09.2016 - 15:45, Güncelleme: 11.09.2016 - 15:45
 

BELEDİYE ÇALIŞANLARI “BAYRAMLAŞMADA” BİR ARAYA GELDİ…

Sivas Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

 Sivas Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Kent Meydanı’ndaki Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşmaya Başkan Sami Aydın’ın yanı sıra; Başkan Yardımcıları Ahmet Özaydın, Mahir Kuzucu, Başkan Vekili Erdal Karaca, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Nevzat Yanmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Kızılay Sivas Şube Başkanı Mustafa Sarılar ve mahalle muhtarları ile belediye personeli katıldı.Törende katılımcılara hitap eden Başkan Aydın, Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Belediye çalışanlarıyla mesai arkadaşı olmaktan son derece mutluyum. Belediye’nin her kademesinde çalışan arkadaşlarımızın samimi gayreti olmasa tek başımıza bu şehre fazla hizmet üretme şansımız olmadığını biliyoruz. Biz hizmet üretiyorsak en büyük pay mesai arkadaşlarımızın… Şahsım, belediye yönetimimiz ve Sivas adına teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.Ülkenin olağanüstü bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Aydın, “15 Temmuz ile beraber bu ülkede oynanan oyunları, gerçekleştirilen planları hep birlikte gördük ve sizler parti ayrımı yapmaksızın, hiçbir etnik ayrım yapmaksızın 79 milyon ülke vatandaşımızla birlikte; geleceğimize, bağımsızlığımıza, parlamentoya sahip çıktınız. Bütün hesapları sizler bozdunuz. Geçmişi 40 yıla uzanan planları alt üst ettiniz. Bundan dolayı sizlerle ne kadar gurur duysak azdır.” şeklinde konuştu.28 Belediye’ye kayyum atanmasına da değinen Başkan Aydın, “Milletin oyuyla seçilenler, millete hizmet etmek zorundadır. Ülke kaynaklarını, vatandaşları yerine terör örgütlerinin hizmetine sunanlar, Kandil’in emrinde olanlar görevden el çektirilmiştir. Bu bir adımdır. Bundan sonrada kendine çeki düzen vermeyenler, hangi siyasi partiden olursa olsun bunun cezasını çekeceklerdir, bunları temizlemekte hepimizin görevidir.” ifadesini kullandı.Konuşmanın ardından Başkan Aydın, personelle tek tek bayramlaştı.
Sivas Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

 

Sivas Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Kent Meydanı’ndaki Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşmaya Başkan Sami Aydın’ın yanı sıra; Başkan Yardımcıları Ahmet Özaydın, Mahir Kuzucu, Başkan Vekili Erdal Karaca, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Nevzat Yanmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Kızılay Sivas Şube Başkanı Mustafa Sarılar ve mahalle muhtarları ile belediye personeli katıldı.



Törende katılımcılara hitap eden Başkan Aydın, Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Belediye çalışanlarıyla mesai arkadaşı olmaktan son derece mutluyum. Belediye’nin her kademesinde çalışan arkadaşlarımızın samimi gayreti olmasa tek başımıza bu şehre fazla hizmet üretme şansımız olmadığını biliyoruz. Biz hizmet üretiyorsak en büyük pay mesai arkadaşlarımızın… Şahsım, belediye yönetimimiz ve Sivas adına teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.






Ülkenin olağanüstü bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Aydın, “15 Temmuz ile beraber bu ülkede oynanan oyunları, gerçekleştirilen planları hep birlikte gördük ve sizler parti ayrımı yapmaksızın, hiçbir etnik ayrım yapmaksızın 79 milyon ülke vatandaşımızla birlikte; geleceğimize, bağımsızlığımıza, parlamentoya sahip çıktınız. Bütün hesapları sizler bozdunuz. Geçmişi 40 yıla uzanan planları alt üst ettiniz. Bundan dolayı sizlerle ne kadar gurur duysak azdır.” şeklinde konuştu.






28 Belediye’ye kayyum atanmasına da değinen Başkan Aydın, “Milletin oyuyla seçilenler, millete hizmet etmek zorundadır. Ülke kaynaklarını, vatandaşları yerine terör örgütlerinin hizmetine sunanlar, Kandil’in emrinde olanlar görevden el çektirilmiştir. Bu bir adımdır. Bundan sonrada kendine çeki düzen vermeyenler, hangi siyasi partiden olursa olsun bunun cezasını çekeceklerdir, bunları temizlemekte hepimizin görevidir.” ifadesini kullandı.


Konuşmanın ardından Başkan Aydın, personelle tek tek bayramlaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.