pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yerel Seçime Doğru

03.03.2019 - 15:38, Güncelleme: 03.03.2019 - 15:38
 

Yerel Seçime Doğru

YOZGAT (AA) - MHP Yerköy İlçe Seçim İletişim Merkezi açıldı.Haşim Kılıç Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde düzenlenen seçim iletişim merkezi açılışında...

YOZGAT (AA) - MHP Yerköy İlçe Seçim İletişim Merkezi açıldı.Haşim Kılıç Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde düzenlenen seçim iletişim merkezi açılışında konuşan MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, birlik beraberlik mesajı verdi. Sedef, MHP Yerköy Belediye Başkan adayı Abdullah Altındaş'ın seçim irtibat bürosunu açtıklarını belirterek, "31 Mart akşamında Yerköy Belediyesinde MHP bayrağını dalgalandıracağımızdan eminiz. Allah'ın izni ve bütün teşkilatlarımızın gayretli çalışması ile sadece Yerköy'de değil bütün ilçelerimizde 3 hilali dalgalandıracağız. Buna yürekten inanıyorum. Bu vesileyle seçim irtibat büromuzun Yerköyümüze ve Yozgatımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.Açılışa, MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Altındaş, parti yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
YOZGAT (AA) - MHP Yerköy İlçe Seçim İletişim Merkezi açıldı.Haşim Kılıç Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde düzenlenen seçim iletişim merkezi açılışında...

YOZGAT (AA) - MHP Yerköy İlçe Seçim İletişim Merkezi açıldı.

Haşim Kılıç Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde düzenlenen seçim iletişim merkezi açılışında konuşan MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, birlik beraberlik mesajı verdi.

Sedef, MHP Yerköy Belediye Başkan adayı Abdullah Altındaş'ın seçim irtibat bürosunu açtıklarını belirterek, "31 Mart akşamında Yerköy Belediyesinde MHP bayrağını dalgalandıracağımızdan eminiz. Allah'ın izni ve bütün teşkilatlarımızın gayretli çalışması ile sadece Yerköy'de değil bütün ilçelerimizde 3 hilali dalgalandıracağız. Buna yürekten inanıyorum. Bu vesileyle seçim irtibat büromuzun Yerköyümüze ve Yozgatımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Açılışa, MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Altındaş, parti yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.