pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mansur Yavaş, Kahramankazan'da Projelerini Anlattı

02.03.2019 - 21:38, Güncelleme: 02.03.2019 - 21:38
 

Mansur Yavaş, Kahramankazan'da Projelerini Anlattı

ANKARA (AA) - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Kahramankazan’da düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı. Özel...

ANKARA (AA) - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Kahramankazan’da düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı. Özel bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Yavaş, belediye başkanı seçilmesi halinde Ankara’da hayata geçireceği projeleri anlattı. İçme ve tarımsal sulama, termal turizm, güneş enerjisi gibi alanlardaki projeleri hakkında bilgi veren Mansur Yavaş daha sonra İmrendi Mahallesine giderek Köy Konağında vatandaşlarla sohbet etti. Toplantıya parti yöneticilerinin yanı sıra İyi Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Fazıl Köremezli ve partililer de katıldı.
ANKARA (AA) - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Kahramankazan’da düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı. Özel...

ANKARA (AA) - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Kahramankazan’da düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı.

Özel bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Yavaş, belediye başkanı seçilmesi halinde Ankara’da hayata geçireceği projeleri anlattı.

İçme ve tarımsal sulama, termal turizm, güneş enerjisi gibi alanlardaki projeleri hakkında bilgi veren Mansur Yavaş daha sonra İmrendi Mahallesine giderek Köy Konağında vatandaşlarla sohbet etti.

Toplantıya parti yöneticilerinin yanı sıra İyi Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Fazıl Köremezli ve partililer de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.