pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaya, Şarkışla Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

02.03.2019 - 13:18, Güncelleme: 02.03.2019 - 13:18
 

Kaya, Şarkışla Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Şarkışla ilçesinde bulunan hayvan pazarını ziyaret etti.Hayvan pazarını gezen Kaya...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Şarkışla ilçesinde bulunan hayvan pazarını ziyaret etti.Hayvan pazarını gezen Kaya ve beraberindekiler, personellerden pazar hakkında bilgi aldı.Sivas’ta tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Kaya, "Sivas’ta tarım ve hayvancılığı daha da ileriye taşımak için ne tür projeler geliştirebileceğimizi masaya yatırdık. Bu kapsamda Erzurum ve Erzincan'daki hayvan pazarları gezilerek, hayvancılık üzerinde deneyimler elde edildi. Bugün bölgenin en büyük hayvan pazarı olan Şarkışla'dayız. Buradaki yoğunluğu ve ilgiyi görünce, ilimizin ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğuna şahit olduk." dedi.Diğer illerdeki hayvan pazarlarını da gezdiklerini ve çalışma sistemlerini gördüklerini belirten Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu da "Hayvan pazarlarının durumlarını yerinde gördük. İnşallah ilerideki haftalarda diğer pazarları da ziyaret edip, Sivas'a en güzelini yapmaya gayret edeceğiz. Çalışmalarımızın devamını getireceğiz. Sivas'ta tarım ve hayvancılık daha güzel seviyelere gelecek. Bizlere destek verenlere teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ise Sivas'ın tarım ve hayvancılık şehri olduğunu söyledi. İncelemeler sırasında Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve Sivas Tarım Orman İl Müdürü Seyit Yıldız da hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Şarkışla ilçesinde bulunan hayvan pazarını ziyaret etti.Hayvan pazarını gezen Kaya...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Şarkışla ilçesinde bulunan hayvan pazarını ziyaret etti.

Hayvan pazarını gezen Kaya ve beraberindekiler, personellerden pazar hakkında bilgi aldı.

Sivas’ta tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Kaya, "Sivas’ta tarım ve hayvancılığı daha da ileriye taşımak için ne tür projeler geliştirebileceğimizi masaya yatırdık. Bu kapsamda Erzurum ve Erzincan'daki hayvan pazarları gezilerek, hayvancılık üzerinde deneyimler elde edildi. Bugün bölgenin en büyük hayvan pazarı olan Şarkışla'dayız. Buradaki yoğunluğu ve ilgiyi görünce, ilimizin ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğuna şahit olduk." dedi.

Diğer illerdeki hayvan pazarlarını da gezdiklerini ve çalışma sistemlerini gördüklerini belirten Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu da "Hayvan pazarlarının durumlarını yerinde gördük. İnşallah ilerideki haftalarda diğer pazarları da ziyaret edip, Sivas'a en güzelini yapmaya gayret edeceğiz. Çalışmalarımızın devamını getireceğiz. Sivas'ta tarım ve hayvancılık daha güzel seviyelere gelecek. Bizlere destek verenlere teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ise Sivas'ın tarım ve hayvancılık şehri olduğunu söyledi.

İncelemeler sırasında Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve Sivas Tarım Orman İl Müdürü Seyit Yıldız da hazır bulundu.

Kaya, Şarkışla Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Kaya, Şarkışla Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Kaya, Şarkışla Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Kaya, Şarkışla Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.