pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden "Verem" Konulu Şiir Ve Resim Yarışması

02.03.2019 - 10:33, Güncelleme: 02.03.2019 - 10:33
 

Öğrencilerden "Verem" Konulu Şiir Ve Resim Yarışması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik "Verem" konulu şiir ve resim yarışması düzenlendiği bildirildi.İl Sağlık Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik "Verem" konulu şiir ve resim yarışması düzenlendiği bildirildi.İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Verem" hastalığına karşı farkındalık oluşturulması amacıyla kentteki ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla şiir ve resim yarışması düzenlendi.Verem hastalığının önemi, zararları, çevresine etkileri, nasıl bulaştığı ve tedavi şekillerinin anlatıldığı yarışmada, şiir dalında Neşe Uç, Cemile Doğa Kürkçü, Büşra Temel, resim dalında ise ise Fadime Dönmez, Doğan Kürkçü ve Berhan Altınbaş dereceye girdi.İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu, dereceye giren öğrencileri, kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla hediye çekleriyle ödüllendirdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik "Verem" konulu şiir ve resim yarışması düzenlendiği bildirildi.İl Sağlık Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik "Verem" konulu şiir ve resim yarışması düzenlendiği bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Verem" hastalığına karşı farkındalık oluşturulması amacıyla kentteki ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla şiir ve resim yarışması düzenlendi.

Verem hastalığının önemi, zararları, çevresine etkileri, nasıl bulaştığı ve tedavi şekillerinin anlatıldığı yarışmada, şiir dalında Neşe Uç, Cemile Doğa Kürkçü, Büşra Temel, resim dalında ise ise Fadime Dönmez, Doğan Kürkçü ve Berhan Altınbaş dereceye girdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu, dereceye giren öğrencileri, kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla hediye çekleriyle ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.