pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehirspor'un Golleri Yabancılardan

11.09.2016 - 13:48, Güncelleme: 11.09.2016 - 13:48
 

Eskişehirspor'un Golleri Yabancılardan

- Siyah-kırmızılı takımın 6 golünün 5'ini yabancı futbolcuları attı- Eskişehirspor'da Bruno 3, Ofoedu ise 2 gol kaydetti

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un ligde yaptığı 3 maçta attığı 6 golün 5'ini yabancı futbolcuları kaydetti.Eskişehirspor, geçen sezon mücadele ettiği Süper Lig'de geçirdiği zor günlerin ardından 1. Lig'e düştü. Ligin ilk haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşan siyah-kırmızılı takım, kalesinde bir gol görmesine rağmen yeni transferi Bruno Mezenga'nın attığı 2 golle karşılaşmayı 2-1 kazandı.Ligin 2. haftasında sahasında ağırladığı Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalan Eskişehir temsilcisinin golünü yine Bruno Mezenga attı. Eskişehirspor'un dün deplasmanda Manisaspor ile yaptığı ve 2 kez öne geçtiği karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Bu maçta siyah-kırmızılı takımın gollerini yeni transferleri Chico Ofoedu (2) ve Semih Şentürk filelere gönderdi.Ligde yaptığı 3 maçta rakip ağları 6 kez havalandıran Eskişehirspor'un 5 golü yabancı futbolcularından gelirken, bir golünü de Semih Şentürk kaydetti.Eskişehirspor, ligin 4. haftasında 16 Eylül Cuma günü sahasında Elazığspor'u ağırlayacak.
- Siyah-kırmızılı takımın 6 golünün 5'ini yabancı futbolcuları attı- Eskişehirspor'da Bruno 3, Ofoedu ise 2 gol kaydetti


ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un ligde yaptığı 3 maçta attığı 6 golün 5'ini yabancı futbolcuları kaydetti.

Eskişehirspor, geçen sezon mücadele ettiği Süper Lig'de geçirdiği zor günlerin ardından 1. Lig'e düştü. Ligin ilk haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşan siyah-kırmızılı takım, kalesinde bir gol görmesine rağmen yeni transferi Bruno Mezenga'nın attığı 2 golle karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Ligin 2. haftasında sahasında ağırladığı Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalan Eskişehir temsilcisinin golünü yine Bruno Mezenga attı.

Eskişehirspor'un dün deplasmanda Manisaspor ile yaptığı ve 2 kez öne geçtiği karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Bu maçta siyah-kırmızılı takımın gollerini yeni transferleri Chico Ofoedu (2) ve Semih Şentürk filelere gönderdi.

Ligde yaptığı 3 maçta rakip ağları 6 kez havalandıran Eskişehirspor'un 5 golü yabancı futbolcularından gelirken, bir golünü de Semih Şentürk kaydetti.

Eskişehirspor, ligin 4. haftasında 16 Eylül Cuma günü sahasında Elazığspor'u ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.