pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Havuç Bu Sıralar Biraz Para Ediyor"

01.03.2019 - 17:33, Güncelleme: 01.03.2019 - 17:33
 

"Havuç Bu Sıralar Biraz Para Ediyor"

ANKARA (AA) - Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, ilçede üretilen havucun şu sıralar çiftçinin yüzünü güldürdüğünü söyledi. Ateş,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, ilçede üretilen havucun şu sıralar çiftçinin yüzünü güldürdüğünü söyledi. Ateş, AA muhabirine, Beypazarı çiftçisinin çok çalışkan ve üretken olduğunu, Türkiye havuç üretiminin yüzde 50’nin ilçede yetiştirildiğini belirtti. Ateş, “Ülke genelinde Beypazarı ilçesinden sonra havuç üretiminde Konya ve Hatay gelmektedir. Buralarda havuç tükenme noktasına geldiği için Beypazarı ilçesinde de 4 mevsim havuç üretildiğinden havucuna olan ilgi arttı. Çiftçimizin her zaman para kazanmasından yanayız. Girdiler çok yüksek. Havuç dönüm başına 5 tondan az verim alındığında masraflarını bile karşılamaz. Bu sıralar havuç satışları bira iyi ve talep de var. Çiftçimiz biraz olsun para kazansın.” dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, ilçede üretilen havucun şu sıralar çiftçinin yüzünü güldürdüğünü söyledi. Ateş,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, ilçede üretilen havucun şu sıralar çiftçinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Ateş, AA muhabirine, Beypazarı çiftçisinin çok çalışkan ve üretken olduğunu, Türkiye havuç üretiminin yüzde 50’nin ilçede yetiştirildiğini belirtti.

Ateş, “Ülke genelinde Beypazarı ilçesinden sonra havuç üretiminde Konya ve Hatay gelmektedir. Buralarda havuç tükenme noktasına geldiği için Beypazarı ilçesinde de 4 mevsim havuç üretildiğinden havucuna olan ilgi arttı. Çiftçimizin her zaman para kazanmasından yanayız. Girdiler çok yüksek. Havuç dönüm başına 5 tondan az verim alındığında masraflarını bile karşılamaz. Bu sıralar havuç satışları bira iyi ve talep de var. Çiftçimiz biraz olsun para kazansın.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.