pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

11.09.2016 - 12:13, Güncelleme: 11.09.2016 - 12:13
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Tapsız, mesajında hastaları, dul ve yetimleri, şehit ailelerini...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Tapsız, mesajında hastaları, dul ve yetimleri, şehit ailelerini ve gazileri hatırlayarak, bayram ziyaret programlarında onlara da mutlaka yer verilmesi gerektiğini belirtti.Vatandaşların bayramlarını huzur ve güven ortamında geçirmeleri için Valilik tarafından her türlü tedbirin alındığını ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:"Jandarma ve emniyet teşkilatlarımız, kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz, hastanelerimiz, MEDAŞ, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türk Telekom gibi kuruluşlarımız bayram süresince görev ve sorumluluk alanlarımıza giren gerekli her türlü önlemleri almak üzere talimatlandırılmışlardır. Bayram nedeniyle artacak trafik yoğunluğuyla ilgili Karaman genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Tapsız, mesajında hastaları, dul ve yetimleri, şehit ailelerini...
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Tapsız, mesajında hastaları, dul ve yetimleri, şehit ailelerini ve gazileri hatırlayarak, bayram ziyaret programlarında onlara da mutlaka yer verilmesi gerektiğini belirtti.
Vatandaşların bayramlarını huzur ve güven ortamında geçirmeleri için Valilik tarafından her türlü tedbirin alındığını ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:
"Jandarma ve emniyet teşkilatlarımız, kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz, hastanelerimiz, MEDAŞ, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türk Telekom gibi kuruluşlarımız bayram süresince görev ve sorumluluk alanlarımıza giren gerekli her türlü önlemleri almak üzere talimatlandırılmışlardır. Bayram nedeniyle artacak trafik yoğunluğuyla ilgili Karaman genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.