pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir Yer Altı Şehri Çin'de Tanıtılacak

01.03.2019 - 13:13, Güncelleme: 01.03.2019 - 13:13
 

Nevşehir Yer Altı Şehri Çin'de Tanıtılacak

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında ortaya çıkan yeraltı şehri, Çin’in devlet televizyonu CGNT TV tarafından tanıtılacak.CGNT TV ekibi, yer altı şehrinin bir kısmı temizlenerek ortaya çıkarılan alanlarında belgesel çekimi yaptı.Can Adiloğlu'nun yapımcılığını yaptığı belgesel film için kente gelen ekip, 11 mahalleyi içine alan yaklaşık 400 bin metrekarelik alanda kurulu yeraltı şehri yerleşimindeki çekimlerini tamamladı.Kültür ve Turizm Bakanlığının izni doğrultusunda alanda yapılmış olan arkeolojik araştırma çalışmalarını yerinde görüntüleyen ekip, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve çalışmaları sürdüren teknik ekibin de görüşlerine yer verdi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında ortaya çıkan yeraltı şehri, Çin’in devlet televizyonu CGNT TV tarafından tanıtılacak.

CGNT TV ekibi, yer altı şehrinin bir kısmı temizlenerek ortaya çıkarılan alanlarında belgesel çekimi yaptı.

Can Adiloğlu'nun yapımcılığını yaptığı belgesel film için kente gelen ekip, 11 mahalleyi içine alan yaklaşık 400 bin metrekarelik alanda kurulu yeraltı şehri yerleşimindeki çekimlerini tamamladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının izni doğrultusunda alanda yapılmış olan arkeolojik araştırma çalışmalarını yerinde görüntüleyen ekip, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve çalışmaları sürdüren teknik ekibin de görüşlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.