pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çok Programlı Lisede Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı

28.02.2019 - 15:48, Güncelleme: 28.02.2019 - 15:48
 

Çok Programlı Lisede Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Akpınar ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.Akpınar Kaymakamlığından...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Akpınar ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.Akpınar Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin gelişimine katkı sağlanması amacıyla akıl ve zeka oyunları sınıfı oluşturuldu.Okulda düzenlenen törende sınıfın açılışını Akpınar Kaymakami Bilal Basrı ve Belediye Başkanı Mustafa Karahan ile hayırsever Murat Avşar yaptı.Açılışın ardından Kaymakam Basrı ve beraberindekiler, öğrencilerle zeka oyunu oynadı.Hayırsever Avşar'a plaket takdim edilen törene, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca ve diğer okulların müdürleri de katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Akpınar ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.Akpınar Kaymakamlığından...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Akpınar ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.

Akpınar Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin gelişimine katkı sağlanması amacıyla akıl ve zeka oyunları sınıfı oluşturuldu.

Okulda düzenlenen törende sınıfın açılışını Akpınar Kaymakami Bilal Basrı ve Belediye Başkanı Mustafa Karahan ile hayırsever Murat Avşar yaptı.

Açılışın ardından Kaymakam Basrı ve beraberindekiler, öğrencilerle zeka oyunu oynadı.

Hayırsever Avşar'a plaket takdim edilen törene, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca ve diğer okulların müdürleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.