pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Astuder İstişare Toplantısı Yaptı

28.02.2019 - 14:48, Güncelleme: 28.02.2019 - 14:48
 

Astuder İstişare Toplantısı Yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sağlık turizminin gelişmesine yönelik çalışma yürüten Anadolu Sağlık Turizm Derneği (ASTUDER), istişare toplantısı yaptı.İl...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sağlık turizminin gelişmesine yönelik çalışma yürüten Anadolu Sağlık Turizm Derneği (ASTUDER), istişare toplantısı yaptı.İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ASTUDER'in kentteki sağlık turizminin gelişmesine öncülük etmek amacıyla Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ ev sahipliğinde gerçekleştirdiği toplantıya dernek yetkilileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, toplantıda yaptığı konuşmada Kayseri'nin sağlık üssü olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:"Kayseri'nin sağlık turizminde de ilerlemesi adına gerek kamu gerekse özel sağlık kurumlarımız kendi payına düşeni yapacaklardır. Sağlık turizminde öncelikli hedef grubumuz gurbetçilerimiz olmalıdır. Kamu olarak Kayseri Şehir Hastanesinin Sağlık Turizmi Yetki Belgesi almasıyla bu yolda ciddi bir adım atmış olduk. Sağlık turizmini nasıl geliştireceğimiz ve ne tür projeleri hayata geçirmemiz gerektiği konularına yoğunlaşmamız gerekmektedir."
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sağlık turizminin gelişmesine yönelik çalışma yürüten Anadolu Sağlık Turizm Derneği (ASTUDER), istişare toplantısı yaptı.İl...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sağlık turizminin gelişmesine yönelik çalışma yürüten Anadolu Sağlık Turizm Derneği (ASTUDER), istişare toplantısı yaptı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ASTUDER'in kentteki sağlık turizminin gelişmesine öncülük etmek amacıyla Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ ev sahipliğinde gerçekleştirdiği toplantıya dernek yetkilileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, toplantıda yaptığı konuşmada Kayseri'nin sağlık üssü olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Kayseri'nin sağlık turizminde de ilerlemesi adına gerek kamu gerekse özel sağlık kurumlarımız kendi payına düşeni yapacaklardır. Sağlık turizminde öncelikli hedef grubumuz gurbetçilerimiz olmalıdır. Kamu olarak Kayseri Şehir Hastanesinin Sağlık Turizmi Yetki Belgesi almasıyla bu yolda ciddi bir adım atmış olduk. Sağlık turizmini nasıl geliştireceğimiz ve ne tür projeleri hayata geçirmemiz gerektiği konularına yoğunlaşmamız gerekmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.