pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciyes Dağı'na 50 Yataklı Yeni Otel

28.02.2019 - 14:38, Güncelleme: 28.02.2019 - 14:38
 

Erciyes Dağı'na 50 Yataklı Yeni Otel

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kış Sporları ve Turizm...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezine 50 yataklı otel yapılacağını bildirdi. Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, kayak merkezinin cazibesini gerçekleştirecekleri yeni projelerle artıracaklarını belirtti. Turizm altyapısını geliştireceklerini ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Bu amaçla ilk etapta 50 yataklı yeni bir otel inşası için proje hazırlıyoruz. Farklı ülkelerden kış turizmi için Erciyes'i tercih eden turistlere yönelik projeler hayata geçireceğiz. Örneğin 50 yatak kapasiteli, konferans salonları ile her türlü organizasyonun gerçekleştirileceği sosyal alanları, kapalı spor merkezleri, havuzu ve tematik alanı olan lokantası bulunan bir proje hazırlıyoruz."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kış Sporları ve Turizm...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezine 50 yataklı otel yapılacağını bildirdi.

Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, kayak merkezinin cazibesini gerçekleştirecekleri yeni projelerle artıracaklarını belirtti.

Turizm altyapısını geliştireceklerini ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Bu amaçla ilk etapta 50 yataklı yeni bir otel inşası için proje hazırlıyoruz. Farklı ülkelerden kış turizmi için Erciyes'i tercih eden turistlere yönelik projeler hayata geçireceğiz. Örneğin 50 yatak kapasiteli, konferans salonları ile her türlü organizasyonun gerçekleştirileceği sosyal alanları, kapalı spor merkezleri, havuzu ve tematik alanı olan lokantası bulunan bir proje hazırlıyoruz."







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.