pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

28.02.2019 - 14:13, Güncelleme: 28.02.2019 - 14:13
 

Sivas'ta Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ta alacak meselesinden çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Sularbaşı Mahallesi İmam Hatip Sokak'ta bir mimarın ofisine gelen...

SİVAS (AA) - Sivas'ta alacak meselesinden çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Sularbaşı Mahallesi İmam Hatip Sokak'ta bir mimarın ofisine gelen Ş.A. ile A.T.A. (29) arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.T.A. bıçakla yaralandı.Ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan Ş.A, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta alacak meselesinden çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Sularbaşı Mahallesi İmam Hatip Sokak'ta bir mimarın ofisine gelen...

SİVAS (AA) - Sivas'ta alacak meselesinden çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.

Sularbaşı Mahallesi İmam Hatip Sokak'ta bir mimarın ofisine gelen Ş.A. ile A.T.A. (29) arasında alacak meselesinden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.T.A. bıçakla yaralandı.

Ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan Ş.A, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.