pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yerel Seçime Doğru

28.02.2019 - 12:23, Güncelleme: 28.02.2019 - 12:23
 

Yerel Seçime Doğru

ANKARA (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Teşkilatı tarafından yemekli istişare toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı...

ANKARA (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Teşkilatı tarafından yemekli istişare toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanlığınca bir tesiste düzenlenen istişare toplantısına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, İYİ Parti Ankara milletvekilleri Şenol Bal ve Ayhan Altıntaş, İYİ Parti Beypazarı Belediye Başkan adayı Veysel Ayık, Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan Koç, Beypazarı'nın Mansur Yavaş'a vefa borcunun olduğunu ve bu seçimlerde Beypazarı halkının Yavaş'ı topyekun destekleyeceğine inandığını söyledi. Veysel Ayık'ın başkan adayı olmadığını ve seçimi halk nezdinde çoktan kazandığını iddia eden Koç, "Martın sonu bahar." dedi. Bal da Beypazarılılara Meral Akşener'in selamlarını getirdiğini ve başarı dileklerini sunduğunu söyledi. Ayık da "Beypazarı'nın bizim için tabii ki önemi büyük ancak bu seçimlerin ülkemiz için farklı bir önemi var çünkü Beypazarılı hemşehrimiz, ağabeyimiz Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmaya çok yakın." dedi.
ANKARA (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Teşkilatı tarafından yemekli istişare toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı...

ANKARA (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Teşkilatı tarafından yemekli istişare toplantısı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanlığınca bir tesiste düzenlenen istişare toplantısına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, İYİ Parti Ankara milletvekilleri Şenol Bal ve Ayhan Altıntaş, İYİ Parti Beypazarı Belediye Başkan adayı Veysel Ayık, Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Koç, Beypazarı'nın Mansur Yavaş'a vefa borcunun olduğunu ve bu seçimlerde Beypazarı halkının Yavaş'ı topyekun destekleyeceğine inandığını söyledi.

Veysel Ayık'ın başkan adayı olmadığını ve seçimi halk nezdinde çoktan kazandığını iddia eden Koç, "Martın sonu bahar." dedi.

Bal da Beypazarılılara Meral Akşener'in selamlarını getirdiğini ve başarı dileklerini sunduğunu söyledi.

Ayık da "Beypazarı'nın bizim için tabii ki önemi büyük ancak bu seçimlerin ülkemiz için farklı bir önemi var çünkü Beypazarılı hemşehrimiz, ağabeyimiz Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmaya çok yakın." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.