pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Meteorolojiden Zirai Don Uyarısı

27.02.2019 - 14:33, Güncelleme: 27.02.2019 - 14:33
 

Meteorolojiden Zirai Don Uyarısı

ANKARA (AA) - Balıkesir ile Ege Bölgesi'nin bazı kesimlerinde bu gece ve yarın gece hafif, yüksek kesimlerde orta şiddette don bekleniyor.Meteoroloji Genel...

ANKARA (AA) - Balıkesir ile Ege Bölgesi'nin bazı kesimlerinde bu gece ve yarın gece hafif, yüksek kesimlerde orta şiddette don bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, zirai faaliyetlerin sürdürüldüğü Balıkesir, İzmir ve Aydın'ın iç kesimleri ile Manisa genelinde bu gece ve yarın gece saatlerinde hafif, yüksek kesimlerde de yer yer orta kuvvette don tahmin ediliyor.Muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
ANKARA (AA) - Balıkesir ile Ege Bölgesi'nin bazı kesimlerinde bu gece ve yarın gece hafif, yüksek kesimlerde orta şiddette don bekleniyor.Meteoroloji Genel...

ANKARA (AA) - Balıkesir ile Ege Bölgesi'nin bazı kesimlerinde bu gece ve yarın gece hafif, yüksek kesimlerde orta şiddette don bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, zirai faaliyetlerin sürdürüldüğü Balıkesir, İzmir ve Aydın'ın iç kesimleri ile Manisa genelinde bu gece ve yarın gece saatlerinde hafif, yüksek kesimlerde de yer yer orta kuvvette don tahmin ediliyor.

Muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.