pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mobilya Tamir Atölyesinde Yangın: 1 Ölü

27.02.2019 - 09:23, Güncelleme: 27.02.2019 - 09:23
 

Mobilya Tamir Atölyesinde Yangın: 1 Ölü

Eskişehir'deki yangında iş yeri sahibinin babası öldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de mobilya tamir atölyesinde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.Yıldıztepe Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tuncay Güngör Caddesi'ndeki bir mobilya atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.Patlamanın ardından çıkan yangında iş yeri sahibinin babası Abdurrahman Uslu (70) olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Eskişehir'deki yangında iş yeri sahibinin babası öldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de mobilya tamir atölyesinde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Yıldıztepe Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tuncay Güngör Caddesi'ndeki bir mobilya atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından çıkan yangında iş yeri sahibinin babası Abdurrahman Uslu (70) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.