pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Gül, Kurban Pazarını Ziyaret Etti

10.09.2016 - 16:28, Güncelleme: 10.09.2016 - 16:28
 

Vali Gül, Kurban Pazarını Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, kurban pazarını ziyaret ederek, satıcılarla sohbet etti.Vali Gül, Sivas Belediyesi tarafından Ahırlar bölgesine kurulan...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, kurban pazarını ziyaret ederek, satıcılarla sohbet etti.Vali Gül, Sivas Belediyesi tarafından Ahırlar bölgesine kurulan kurban pazarını ziyaret ederek, kurban satıcıları ile sohbet etti."Satıcıların sıkıntıları var mı yok mu bunları dinlemeye geldik." diyen Gül, "Sivas hayvan pazarını ziyarete geldik. Burada kurbanlıklar satılıyor. Şu an itibariyle kurban pazarında 3 bin 500 büyük baş, yaklaşık 2 bin civarında da küçük baş hayvan var. Bizim burada 21 tane görevlimiz var. Bayramın son gününe tadar burada denetimlerine devam edecekler." şeklinde konuştu.Hırsızlıklara karşı güvenlik güçlerinin 24 saat görev yaptıklarını belirten Gül, şunları kaydetti:"Hırsızlıklara karşı güvenlik güçlerimiz var. Her şey huzur içerisinde, Alan memnun, satan memnun. Bayramın son gününe kadar da bu böyle devam edecek. Buraya gelenler kurbanlıklarını satmış olarak dönecekler. Kurban almaya gelenler de istedikleri kurbanı almış olacaklar. Genel anlamda her şey iyi gidiyor."Ziyarette Vali Gül'e İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan eşlik etti.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, kurban pazarını ziyaret ederek, satıcılarla sohbet etti.Vali Gül, Sivas Belediyesi tarafından Ahırlar bölgesine kurulan...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, kurban pazarını ziyaret ederek, satıcılarla sohbet etti.

Vali Gül, Sivas Belediyesi tarafından Ahırlar bölgesine kurulan kurban pazarını ziyaret ederek, kurban satıcıları ile sohbet etti.

"Satıcıların sıkıntıları var mı yok mu bunları dinlemeye geldik." diyen Gül, "Sivas hayvan pazarını ziyarete geldik. Burada kurbanlıklar satılıyor. Şu an itibariyle kurban pazarında 3 bin 500 büyük baş, yaklaşık 2 bin civarında da küçük baş hayvan var. Bizim burada 21 tane görevlimiz var. Bayramın son gününe tadar burada denetimlerine devam edecekler." şeklinde konuştu.

Hırsızlıklara karşı güvenlik güçlerinin 24 saat görev yaptıklarını belirten Gül, şunları kaydetti:

"Hırsızlıklara karşı güvenlik güçlerimiz var. Her şey huzur içerisinde, Alan memnun, satan memnun. Bayramın son gününe kadar da bu böyle devam edecek. Buraya gelenler kurbanlıklarını satmış olarak dönecekler. Kurban almaya gelenler de istedikleri kurbanı almış olacaklar. Genel anlamda her şey iyi gidiyor."

Ziyarette Vali Gül'e İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.