pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Serabrel Palsi Hastasına Destek

25.02.2019 - 16:18, Güncelleme: 25.02.2019 - 16:18
 

Serabrel Palsi Hastasına Destek

ANKARA (AA)- Kızılcahamam Kent Konseyi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu, Serabrel Palsi hastasına (Beyin felci) destek oldu. Kent Konseyi Engelliler...

ANKARA (AA)- Kızılcahamam Kent Konseyi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu, Serabrel Palsi hastasına (Beyin felci) destek oldu. Kent Konseyi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Hamide Özalp, yardıma muhtaç kişilere yönelik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, şöyle konuştu:"Hayırseverleri harekete geçirerek, yardımların gerçek sahibine ulaşmasına vesile oluyoruz. Bugün 2006 doğumlu Serabrel Palsi hastası 2006 doğumlu Umut G'ye özel yürüteç yaptırdık. Teslim ederken ailenin ve Umut'un sevinci görülmeye değerdi." Anne Rahime G, komisyon üyelerine teşekkür ederek, "Allah sizlerden razı olsun. Bizi ve çocuğumuzu çok sevindirdiniz." dedi.
ANKARA (AA)- Kızılcahamam Kent Konseyi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu, Serabrel Palsi hastasına (Beyin felci) destek oldu. Kent Konseyi Engelliler...

ANKARA (AA)- Kızılcahamam Kent Konseyi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu, Serabrel Palsi hastasına (Beyin felci) destek oldu.

Kent Konseyi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Hamide Özalp, yardıma muhtaç kişilere yönelik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Hayırseverleri harekete geçirerek, yardımların gerçek sahibine ulaşmasına vesile oluyoruz. Bugün 2006 doğumlu Serabrel Palsi hastası 2006 doğumlu Umut G'ye özel yürüteç yaptırdık. Teslim ederken ailenin ve Umut'un sevinci görülmeye değerdi."

Anne Rahime G, komisyon üyelerine teşekkür ederek, "Allah sizlerden razı olsun. Bizi ve çocuğumuzu çok sevindirdiniz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.