pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması

25.02.2019 - 16:13, Güncelleme: 25.02.2019 - 16:13
 

Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması

KAYSERİ (AA) - TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması Kayseri Bölge Sergisi, Erciyes Üniversitesinin (ERÜ)...

KAYSERİ (AA) - TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması Kayseri Bölge Sergisi, Erciyes Üniversitesinin (ERÜ) ev sahipliğinde açıldı.Süleyman Demirel Spor Salonunda açılan sergide farklı illerden gelen öğrenciler fizik, kimya, değerler eğitimi, biyoloji, coğrafya, matematik, psikoloji, sosyoloji, tarih, teknolojik tasarım, Türk dili ve edebiyatı ile yazılım alanındaki projelerini sergiledi.TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Sabahattin Ünalan, yarışma sonucunda sergilenen 100 projeden 18'inin Türkiye finallerine katılacağını söyledi. Prof. Dr. Ünalan, bilimin önemine vurgu yaptığı konuşmada şunları kaydetti:"TÜBİTAK tarafından tertip edilen bu yarışma lise öğrencilerine yönelik bir yarışmadır. Araştırma projeleri yarışmasıdır. Şu anda Türkiye'nin 12 ilinde bu şekilde sergi açılış töreni yapılmaktadır. 12 bölge üzerinden tertip edilen ulusal bir yarışmadır. 12 alanda 17 bine yakın başvuru yapıldı. Bizim Kayseri bölgesinde ise başvuru sayısı ise 800 civarındadır."Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç ise öğrencilerin araştırma ruhuna ihtiyaç duyulduğunu ve öğretmenlerin öğrencilere desteğinden dolayı teşekkür etti.Programa İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, akademisyenler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.Sergi 27 Şubat'a kadar gezilebilecek.
KAYSERİ (AA) - TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması Kayseri Bölge Sergisi, Erciyes Üniversitesinin (ERÜ)...

KAYSERİ (AA) - TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması Kayseri Bölge Sergisi, Erciyes Üniversitesinin (ERÜ) ev sahipliğinde açıldı.

Süleyman Demirel Spor Salonunda açılan sergide farklı illerden gelen öğrenciler fizik, kimya, değerler eğitimi, biyoloji, coğrafya, matematik, psikoloji, sosyoloji, tarih, teknolojik tasarım, Türk dili ve edebiyatı ile yazılım alanındaki projelerini sergiledi.

TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Sabahattin Ünalan, yarışma sonucunda sergilenen 100 projeden 18'inin Türkiye finallerine katılacağını söyledi.

Prof. Dr. Ünalan, bilimin önemine vurgu yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"TÜBİTAK tarafından tertip edilen bu yarışma lise öğrencilerine yönelik bir yarışmadır. Araştırma projeleri yarışmasıdır. Şu anda Türkiye'nin 12 ilinde bu şekilde sergi açılış töreni yapılmaktadır. 12 bölge üzerinden tertip edilen ulusal bir yarışmadır. 12 alanda 17 bine yakın başvuru yapıldı. Bizim Kayseri bölgesinde ise başvuru sayısı ise 800 civarındadır."

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç ise öğrencilerin araştırma ruhuna ihtiyaç duyulduğunu ve öğretmenlerin öğrencilere desteğinden dolayı teşekkür etti.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, akademisyenler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Sergi 27 Şubat'a kadar gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.