pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 11:53, Güncelleme: 10.09.2016 - 11:53
 

Kurban Bayramı'na Doğru

Karaman'da belediye otobüsleri, bayram boyunca ücretsiz ulaşım sağlayacak

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkan Ertuğrul Çalışkan, belediye otobüslerinin Kurban Bayramı süresince ücretsiz yolcu taşıyacağını bildirdi.Belediye Başkanı Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, 4 günlük bayram süresince vatandaşların belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacağını ifade etti.Vatandaşların bayramını tebrik eden Çalışkan, şunları kaydetti:"4 günlük Kurban Bayramı süresince otobüsler bayramın ilk günü olan 12 Eylül Pazartesi günü 1 nolu ve 3 nolu hatlar sabah saat 08.00’den gece saat 23.00’e kadar sefer yapacak. 6 nolu hat da 08.00 – 17.00 saatleri arası sefer yapacak. Bayramın ikinci, üçüncü ve dördüncü günleri ise tüm hatlar sabah saat 08.00’den gece 23.00’e kadar saat başı olarak yolcu taşımaya devam edecek."
Karaman'da belediye otobüsleri, bayram boyunca ücretsiz ulaşım sağlayacak
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkan Ertuğrul Çalışkan, belediye otobüslerinin Kurban Bayramı süresince ücretsiz yolcu taşıyacağını bildirdi.
Belediye Başkanı Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, 4 günlük bayram süresince vatandaşların belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacağını ifade etti.
Vatandaşların bayramını tebrik eden Çalışkan, şunları kaydetti:
"4 günlük Kurban Bayramı süresince otobüsler bayramın ilk günü olan 12 Eylül Pazartesi günü 1 nolu ve 3 nolu hatlar sabah saat 08.00’den gece saat 23.00’e kadar sefer yapacak. 6 nolu hat da 08.00 – 17.00 saatleri arası sefer yapacak. Bayramın ikinci, üçüncü ve dördüncü günleri ise tüm hatlar sabah saat 08.00’den gece 23.00’e kadar saat başı olarak yolcu taşımaya devam edecek."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.