pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yerel Seçime Doğru

16.02.2019 - 20:23, Güncelleme: 16.02.2019 - 20:23
 

Yerel Seçime Doğru

ANKARA (AA) - MHP Beypazarı İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, ilçede Cumhur İttifakı adayını destekleyeceklerini söyledi.MHP İlçe Başkanlığı haftalık...

ANKARA (AA) - MHP Beypazarı İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, ilçede Cumhur İttifakı adayını destekleyeceklerini söyledi.MHP İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, parti binasında gerçekleştirildi.Orhan, toplantıda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda, Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayını destekleyeceklerini ifade etti. MHP ve AK Parti olarak ortak çalışmalara başladıklarını belirten Orhan, sürdürülen çalışmalar ve ziyaretler kapsamında partilileri bilgilendirdi. Mahallelerin tamamını ziyaret edeceklerini dile getiren Orhan, AK Parti İlçe Başkanlığı ile koordine halinde olacaklarını kaydetti.
ANKARA (AA) - MHP Beypazarı İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, ilçede Cumhur İttifakı adayını destekleyeceklerini söyledi.MHP İlçe Başkanlığı haftalık...

ANKARA (AA) - MHP Beypazarı İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, ilçede Cumhur İttifakı adayını destekleyeceklerini söyledi.

MHP İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, parti binasında gerçekleştirildi.

Orhan, toplantıda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda, Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayını destekleyeceklerini ifade etti.

MHP ve AK Parti olarak ortak çalışmalara başladıklarını belirten Orhan, sürdürülen çalışmalar ve ziyaretler kapsamında partilileri bilgilendirdi.

Mahallelerin tamamını ziyaret edeceklerini dile getiren Orhan, AK Parti İlçe Başkanlığı ile koordine halinde olacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.