pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bartınlılar Derneği'nden Evi Yanan Vatandaşa Destek

16.02.2019 - 10:38, Güncelleme: 16.02.2019 - 10:38
 

Bartınlılar Derneği'nden Evi Yanan Vatandaşa Destek

ANKARA (AA) - Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Nallıhan ilçesinde bir vatandaşın yanan evini tamir ettirdi.Eski Çayırhan Mahallesi'nde...

ANKARA (AA) - Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Nallıhan ilçesinde bir vatandaşın yanan evini tamir ettirdi.Eski Çayırhan Mahallesi'nde geçen ay yanan evi dernek tarafından tamir ettirilen Hüseyin Altan'ın yeniden evine yerleşmesi sağlandı.Dernek başkanı Muhittin Önder, hemşehrilerinin evini tamir ettirdiklerini söyledi. Başlatılan çalışmayla usta olanların ustalıkları ile usta olmayanların da yaptığı yardım ve desteklerle Hüseyin Altan'a sahip çıktığını belirten Önder, "Kış gününde sıcak evine kavuşmasını sağladık. Bu anlamda, derneğimizin dayanışmasını, yardımlaşmasını ortaya koyduk." dedi.
ANKARA (AA) - Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Nallıhan ilçesinde bir vatandaşın yanan evini tamir ettirdi.Eski Çayırhan Mahallesi'nde...

ANKARA (AA) - Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Nallıhan ilçesinde bir vatandaşın yanan evini tamir ettirdi.

Eski Çayırhan Mahallesi'nde geçen ay yanan evi dernek tarafından tamir ettirilen Hüseyin Altan'ın yeniden evine yerleşmesi sağlandı.

Dernek başkanı Muhittin Önder, hemşehrilerinin evini tamir ettirdiklerini söyledi.

Başlatılan çalışmayla usta olanların ustalıkları ile usta olmayanların da yaptığı yardım ve desteklerle Hüseyin Altan'a sahip çıktığını belirten Önder, "Kış gününde sıcak evine kavuşmasını sağladık. Bu anlamda, derneğimizin dayanışmasını, yardımlaşmasını ortaya koyduk." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.