pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Matias Aguayo Dört Yıl Sonra Tekrar Türkiye'de

Spor 15.02.2019 - 08:28, Güncelleme: 15.02.2019 - 08:28
 

Matias Aguayo Dört Yıl Sonra Tekrar Türkiye'de

Şilili vokalist, prodüktör/DJ Matias Aguayo, 22 Şubat Cuma gecesi Red Bull Music ve Minimüzikhol iş birliğiyle sahneye çıkacak

İSTANBUL (AA) - Şilili vokalist, prodüktör/DJ Matias Aguayo, 22 Şubat Cuma gecesi Red Bull Music ve Minimüzikhol iş birliğiyle sahnede olacak.Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, Red Bull Music'in programlamasını üstlendiği bu gecede dört yıl sonra Türkiye'ye gelen Matias Aguayo futuristik ve karanlık disko olarak adlandırılan techno sound'unun geniş bir yelpazesini dinleyicilere sunacak. Minimüzikhol'de gerçekleşecek gecede 22.00'da İstanbul'un önemli mekanlarında Akufen, Ivan Smagghe, Tornado Wallace, LUM, Dada Disco, İnsanlar gibi isimlerle aynı sahnede yer alan Mertkan AKD, 00.30'da ise yeni yeteneklere el veren İstanbul/Londra merkezli müzik kolektifi Mousike sahnede olacak. Saat 02.00'deise Matias Aguayo DJ setinin başında yerini alacak.
Şilili vokalist, prodüktör/DJ Matias Aguayo, 22 Şubat Cuma gecesi Red Bull Music ve Minimüzikhol iş birliğiyle sahneye çıkacak

İSTANBUL (AA) - Şilili vokalist, prodüktör/DJ Matias Aguayo, 22 Şubat Cuma gecesi Red Bull Music ve Minimüzikhol iş birliğiyle sahnede olacak.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, Red Bull Music'in programlamasını üstlendiği bu gecede dört yıl sonra Türkiye'ye gelen Matias Aguayo futuristik ve karanlık disko olarak adlandırılan techno sound'unun geniş bir yelpazesini dinleyicilere sunacak.

Minimüzikhol'de gerçekleşecek gecede 22.00'da İstanbul'un önemli mekanlarında Akufen, Ivan Smagghe, Tornado Wallace, LUM, Dada Disco, İnsanlar gibi isimlerle aynı sahnede yer alan Mertkan AKD, 00.30'da ise yeni yeteneklere el veren İstanbul/Londra merkezli müzik kolektifi Mousike sahnede olacak. Saat 02.00'deise Matias Aguayo DJ setinin başında yerini alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.