pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Samanlık Yangını

14.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 14.02.2019 - 15:58
 

Sivas'ta Samanlık Yangını

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir samanlıkta çıkan yangında 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Söğütçük köyünde İbrahim...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir samanlıkta çıkan yangında 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Söğütçük köyünde İbrahim Yıldırım'a ait samanlıkta henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın samanlığın yanında bulunan ahıra da sıçradı. Bilgi verilmesi üzerine köye gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangında ahır ve samanlık kullanılamaz hale gelirken, ahırda bulunan 4 büyükbaş hayvan ise telef oldu.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bir samanlıkta çıkan yangında 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Söğütçük köyünde İbrahim...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir samanlıkta çıkan yangında 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Söğütçük köyünde İbrahim Yıldırım'a ait samanlıkta henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın samanlığın yanında bulunan ahıra da sıçradı. Bilgi verilmesi üzerine köye gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yangında ahır ve samanlık kullanılamaz hale gelirken, ahırda bulunan 4 büyükbaş hayvan ise telef oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.