pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükkılıç'tan İlçelere Canlı Hayvan Pazar Yeri Müjdesi

13.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 13.02.2019 - 15:58
 

Büyükkılıç'tan İlçelere Canlı Hayvan Pazar Yeri Müjdesi

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelerde kırsal alanlarda hayvancılık ile geçimini...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelerde kırsal alanlarda hayvancılık ile geçimini sağlayan vatandaşlar için canlı hayvan pazar yerleri oluşturulacağını belirtti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, bölgeye hitap eden ve besicilik ile süt hayvanlığı yapan vatandaşlar için oluşturulacak canlı hayvan pazar yeri ile bölgedeki hayvancılık üretimine, yetiştirilmesine ve gelişmesine katkı sağlanacağını bildirdi.İlçelerde özellikle kırsal kesimin desteklenmesi amacıyla projenin hazırlandığını aktaran Büyükkılıç, "30 ile 40 dönüm arazi içerisinde 5-10 dönümü kapalı alanlı olmak üzere planlanan canlı hayvan pazar yeri, küçükbaş ve büyükbaş sahibi bütün üreticilerimizi buluşturacaktır. Bu pazar, Kayserimizin tüm ilçelerini kapsadığı gibi komşu illere de hizmet verebilecektir." ifadelerini kullandı.Büyükkılıç, ayrıca söz konusu proje ile hem ekonomiye katkı sağlanacağını hem istihdamının artırılacağını hem de bölgesel kalkınmanın sağlanacağını sözlerine ekledi.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelerde kırsal alanlarda hayvancılık ile geçimini...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelerde kırsal alanlarda hayvancılık ile geçimini sağlayan vatandaşlar için canlı hayvan pazar yerleri oluşturulacağını belirtti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, bölgeye hitap eden ve besicilik ile süt hayvanlığı yapan vatandaşlar için oluşturulacak canlı hayvan pazar yeri ile bölgedeki hayvancılık üretimine, yetiştirilmesine ve gelişmesine katkı sağlanacağını bildirdi.

İlçelerde özellikle kırsal kesimin desteklenmesi amacıyla projenin hazırlandığını aktaran Büyükkılıç, "30 ile 40 dönüm arazi içerisinde 5-10 dönümü kapalı alanlı olmak üzere planlanan canlı hayvan pazar yeri, küçükbaş ve büyükbaş sahibi bütün üreticilerimizi buluşturacaktır. Bu pazar, Kayserimizin tüm ilçelerini kapsadığı gibi komşu illere de hizmet verebilecektir." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, ayrıca söz konusu proje ile hem ekonomiye katkı sağlanacağını hem istihdamının artırılacağını hem de bölgesel kalkınmanın sağlanacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.