pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Urban Ev'nin İç Mekan Tasarımının İlk Görüntüsü Yayınlandı

Spor 13.02.2019 - 10:18, Güncelleme: 13.02.2019 - 10:18
 

Urban Ev'nin İç Mekan Tasarımının İlk Görüntüsü Yayınlandı

İSTANBUL (AA) - Honda'nın işlevsellik ve amaca odaklanarak geliştirdiği yeni elektrikli aracı Urban EV'nin prototip versiyonu, Mart 2019'da gerçekleşecek...

İSTANBUL (AA) - Honda'nın işlevsellik ve amaca odaklanarak geliştirdiği yeni elektrikli aracı Urban EV'nin prototip versiyonu, Mart 2019'da gerçekleşecek Cenevre Motor Show'da sergilenmeye hazırlanırken iç mekan tasarımına ilişkin ilk görüntü yayınlandı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Honda'nın Cenevre Motor Show'da dünya prömiyerinin gerçekleştirileceği, temiz ve basit dış tasarımı ile dikkati çeken Urban EV'nin iç mekan tasarımı da tam genişlikteki gösterge paneli ve sade tasarımı ile kullanıcı odaklı teknolojiyi ön plana çıkarıyor.
İSTANBUL (AA) - Honda'nın işlevsellik ve amaca odaklanarak geliştirdiği yeni elektrikli aracı Urban EV'nin prototip versiyonu, Mart 2019'da gerçekleşecek...

İSTANBUL (AA) - Honda'nın işlevsellik ve amaca odaklanarak geliştirdiği yeni elektrikli aracı Urban EV'nin prototip versiyonu, Mart 2019'da gerçekleşecek Cenevre Motor Show'da sergilenmeye hazırlanırken iç mekan tasarımına ilişkin ilk görüntü yayınlandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Honda'nın Cenevre Motor Show'da dünya prömiyerinin gerçekleştirileceği, temiz ve basit dış tasarımı ile dikkati çeken Urban EV'nin iç mekan tasarımı da tam genişlikteki gösterge paneli ve sade tasarımı ile kullanıcı odaklı teknolojiyi ön plana çıkarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.