pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Yaya Geçitleri Yenileniyor

12.02.2019 - 15:33, Güncelleme: 12.02.2019 - 15:33
 

Şarkışla'da Yaya Geçitleri Yenileniyor

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi ilçedeki yaya geçitlerinin eskiyen boyalarının yenilenmesi için çalışma başlattı. Şarkışla Belediyesi, trafikte...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi ilçedeki yaya geçitlerinin eskiyen boyalarının yenilenmesi için çalışma başlattı. Şarkışla Belediyesi, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında ilçede bazı çalışmalar yürütüyor. Belediye ekipleri bu kapsamda okul bölgeleri başta olmak üzere ilçedeki yaya geçitlerinin eskiyen boyalarını yeniledi. Yıldırım Mahallesi Stadyum Sokak ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde başlatılan çalışmanın ilçe genelinde devam edeceği öğrenildi.
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi ilçedeki yaya geçitlerinin eskiyen boyalarının yenilenmesi için çalışma başlattı. Şarkışla Belediyesi, trafikte...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi ilçedeki yaya geçitlerinin eskiyen boyalarının yenilenmesi için çalışma başlattı.

Şarkışla Belediyesi, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında ilçede bazı çalışmalar yürütüyor. Belediye ekipleri bu kapsamda okul bölgeleri başta olmak üzere ilçedeki yaya geçitlerinin eskiyen boyalarını yeniledi.

Yıldırım Mahallesi Stadyum Sokak ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde başlatılan çalışmanın ilçe genelinde devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.