pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Otomobil İle Tır Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

11.02.2019 - 16:53, Güncelleme: 11.02.2019 - 16:53
 

Sivas'ta Otomobil İle Tır Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.Sivas-Erzincan kara yolunun Gültepe Mahallesi Yeni Karşıyaka...

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.Sivas-Erzincan kara yolunun Gültepe Mahallesi Yeni Karşıyaka Köprüsü Kavşağı'nda, Mücahit Avan (29) yönetimindeki 58 UD 472 plakalı otomobil ile Şaban S. idaresindeki 55 GM 597 plakalı tır çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Avan olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Kaya Tufan (35) ve Deniz Koca (21) yaralandı. Yaralılardan Tufan, Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Koca ise Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.Tır sürücüsü Şaban S. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.Sivas-Erzincan kara yolunun Gültepe Mahallesi Yeni Karşıyaka...

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Sivas-Erzincan kara yolunun Gültepe Mahallesi Yeni Karşıyaka Köprüsü Kavşağı'nda, Mücahit Avan (29) yönetimindeki 58 UD 472 plakalı otomobil ile Şaban S. idaresindeki 55 GM 597 plakalı tır çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Avan olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Kaya Tufan (35) ve Deniz Koca (21) yaralandı.

Yaralılardan Tufan, Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Koca ise Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Tır sürücüsü Şaban S. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.