pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hastane Personeline Seminer Verildi

11.02.2019 - 14:28, Güncelleme: 11.02.2019 - 14:28
 

Hastane Personeline Seminer Verildi

ANKARA (AA) - Beypazarı Devlet Hastanesi'nde görevli personel ve hekimlere, "Sağlık Mesleği Mensuplarının Suçu Bildirmesi Yükümlülüğü" ve "Adli...

ANKARA (AA) - Beypazarı Devlet Hastanesi'nde görevli personel ve hekimlere, "Sağlık Mesleği Mensuplarının Suçu Bildirmesi Yükümlülüğü" ve "Adli Olgu" konularında seminer verildi. Beypazarı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen seminere, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Birol Demirel ve adli tıp uzmanı İsmail Kılıç konuşmacı olarak katıldı. Seminerde, konuşmacılar söz konusu konu başlıklarında katılımcıları bilgilendirdi. Seminere, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, cumhuriyet savcısı Kübra Nur Kızar, hastane başhekimi Dr. Yavuz Yavaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Levent Baltacı da katıldı.
ANKARA (AA) - Beypazarı Devlet Hastanesi'nde görevli personel ve hekimlere, "Sağlık Mesleği Mensuplarının Suçu Bildirmesi Yükümlülüğü" ve "Adli...

ANKARA (AA) - Beypazarı Devlet Hastanesi'nde görevli personel ve hekimlere, "Sağlık Mesleği Mensuplarının Suçu Bildirmesi Yükümlülüğü" ve "Adli Olgu" konularında seminer verildi.

Beypazarı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen seminere, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Birol Demirel ve adli tıp uzmanı İsmail Kılıç konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde, konuşmacılar söz konusu konu başlıklarında katılımcıları bilgilendirdi.

Seminere, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, cumhuriyet savcısı Kübra Nur Kızar, hastane başhekimi Dr. Yavuz Yavaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Levent Baltacı da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.