pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

08.09.2016 - 19:38, Güncelleme: 08.09.2016 - 19:38
 

Kurban Bayramı'na Doğru

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesince Kurban Bayramı süresince kaçan kurbanlıkların çevreye zarar vermeden yakalanması amacıyla kurbanlık yakalama timi oluşturuldu.Niğde...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesince Kurban Bayramı süresince kaçan kurbanlıkların çevreye zarar vermeden yakalanması amacıyla kurbanlık yakalama timi oluşturuldu.Niğde Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramı süresince, istenmeyen görüntülerin yaşanmaması için oluşturulan profesyonel bir ekip ile müdahale edileceği bildirildi. Açıklamada, ilaçlı iğne ve tüfekle, kaçan kurbanlıklara zarar vermeyecek şekilde müdahale edileceği belirtilerek, "Kurbanlık yakalama timindeki görevliler ihbarları değerlendirecek. İlaçlı iğne ve tüfekle yapılacak müdahaleyle kurbanlıklara zarar vermeden etkisiz hale getirilecek. Vatandaşlar, kaçan kurbanlıklarla ilgili tehlikeli durumlarda 112 acil servisi, çok tehlikeli olmayan durumlarda da 153 zabıta hattını arayarak, ihbarda bulunabilecek." ifadeleri kullanıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesince Kurban Bayramı süresince kaçan kurbanlıkların çevreye zarar vermeden yakalanması amacıyla kurbanlık yakalama timi oluşturuldu.Niğde...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesince Kurban Bayramı süresince kaçan kurbanlıkların çevreye zarar vermeden yakalanması amacıyla kurbanlık yakalama timi oluşturuldu.

Niğde Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramı süresince, istenmeyen görüntülerin yaşanmaması için oluşturulan profesyonel bir ekip ile müdahale edileceği bildirildi.

Açıklamada, ilaçlı iğne ve tüfekle, kaçan kurbanlıklara zarar vermeyecek şekilde müdahale edileceği belirtilerek, "Kurbanlık yakalama timindeki görevliler ihbarları değerlendirecek. İlaçlı iğne ve tüfekle yapılacak müdahaleyle kurbanlıklara zarar vermeden etkisiz hale getirilecek. Vatandaşlar, kaçan kurbanlıklarla ilgili tehlikeli durumlarda 112 acil servisi, çok tehlikeli olmayan durumlarda da 153 zabıta hattını arayarak, ihbarda bulunabilecek." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.