pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Meteorolojiden Uyarı

09.02.2019 - 22:43, Güncelleme: 09.02.2019 - 22:43
 

Meteorolojiden Uyarı

ANKARA (AA) - İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Diyarbakır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.Meteoroloji...

ANKARA (AA) - İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Diyarbakır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Orta ve DoğuKaradeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ve güneyi ve Güneydoğu Anadoluile Kocaeli, Denizli, Kastamonu, Sinop, Erzurum, Bingöl ve Muşçevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve DoğuKaradeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Diyarbakır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.Doğukesimlerde buzlanma ve don olayı ile gece ve sabahsaatlerinde Marmara'nın güneyi ve İç Ege ile Doğu Anadolu'nundoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
ANKARA (AA) - İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Diyarbakır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.Meteoroloji...

ANKARA (AA) - İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Diyarbakır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Orta ve DoğuKaradeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ve güneyi ve Güneydoğu Anadoluile Kocaeli, Denizli, Kastamonu, Sinop, Erzurum, Bingöl ve Muşçevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve DoğuKaradeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Diyarbakır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.

Doğukesimlerde buzlanma ve don olayı ile gece ve sabahsaatlerinde Marmara'nın güneyi ve İç Ege ile Doğu Anadolu'nundoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.