pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenci Velisinin Öğretmeni Bıçakla Yaralaması

08.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 08.02.2019 - 15:58
 

Öğrenci Velisinin Öğretmeni Bıçakla Yaralaması

Gözaltına alınan veli, adli kontrol şartıyla salıverildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, öğretmeni bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan veli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Gündoğdu Manas İlkokulu öğretmeni Yüksel K'yi bıçaklayarak yaralayan Mehtap Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen Mehtap Ö, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.Mehtap Ö'nün psikolojik sorunlarının olduğu ve daha önce de tedavi gördüğü öne sürüldü.Gündoğdu Manas İlkokulu öğretmeni Yüksel K, öğrenci velisi Mehtap Ö. ile dün henüz belirlenemeyen nedenle tartışmıştı. Kavgaya dönüşen tartışmada Mehtap Ö, öğretmeni bıçaklamıştı.
Gözaltına alınan veli, adli kontrol şartıyla salıverildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, öğretmeni bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan veli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gündoğdu Manas İlkokulu öğretmeni Yüksel K'yi bıçaklayarak yaralayan Mehtap Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen Mehtap Ö, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

Mehtap Ö'nün psikolojik sorunlarının olduğu ve daha önce de tedavi gördüğü öne sürüldü.

Gündoğdu Manas İlkokulu öğretmeni Yüksel K, öğrenci velisi Mehtap Ö. ile dün henüz belirlenemeyen nedenle tartışmıştı. Kavgaya dönüşen tartışmada Mehtap Ö, öğretmeni bıçaklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.