pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da "Patiler Ve Gagalar" Etkinliği

08.02.2019 - 14:13, Güncelleme: 08.02.2019 - 14:13
 

Ankara'da "Patiler Ve Gagalar" Etkinliği

ANKARA (AA) - Türk Kızılayı bünyesindeki Genç Kızılay Ankara Organizasyonunca Hamamönü'nde yemlik atölyesi açıldı. Yemlik atölyesinin açılışı...

ANKARA (AA) - Türk Kızılayı bünyesindeki Genç Kızılay Ankara Organizasyonunca Hamamönü'nde yemlik atölyesi açıldı. Yemlik atölyesinin açılışı dolayısıyla "Patiler ve Gagalar" etkinliği düzenlendi.Genç Kızılay Ankara Organizasyon Başkan Yardımcısı Tuğba Özdemir, sokak hayvanlarına ilişkin farkındalığı artırmak ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Açılışını yaptıkları yemlik atölyesinde kedi, köpek ve kuşlar için yemlikler hazırladıklarını belirterek, "Kış aylarında hayvanların yemek bulması daha zor olduğu için etkinliği bu ayda yapmaya karar verdik." diye konuştu.Özdemir, atölyede çalışanları belirlerken hayvan sevmeyen 15 kişiyi, hayvanlarla bağlarının gelişmesi için ekibe dahil ettiklerini anlattı. Mamaları ilk etapta kendi bütçelerinden karşıladıklarını belirten Özdemir, "Bundan sonraki süreçler için halkımızın bize mama bağışı yapmasını talep ediyoruz. İnsanlara bu davranışı aşılayabilirsek kendi kendine yeten bir döngü içine girecektir." dedi.
ANKARA (AA) - Türk Kızılayı bünyesindeki Genç Kızılay Ankara Organizasyonunca Hamamönü'nde yemlik atölyesi açıldı. Yemlik atölyesinin açılışı...

ANKARA (AA) - Türk Kızılayı bünyesindeki Genç Kızılay Ankara Organizasyonunca Hamamönü'nde yemlik atölyesi açıldı.

Yemlik atölyesinin açılışı dolayısıyla "Patiler ve Gagalar" etkinliği düzenlendi.

Genç Kızılay Ankara Organizasyon Başkan Yardımcısı Tuğba Özdemir, sokak hayvanlarına ilişkin farkındalığı artırmak ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Açılışını yaptıkları yemlik atölyesinde kedi, köpek ve kuşlar için yemlikler hazırladıklarını belirterek, "Kış aylarında hayvanların yemek bulması daha zor olduğu için etkinliği bu ayda yapmaya karar verdik." diye konuştu.

Özdemir, atölyede çalışanları belirlerken hayvan sevmeyen 15 kişiyi, hayvanlarla bağlarının gelişmesi için ekibe dahil ettiklerini anlattı.

Mamaları ilk etapta kendi bütçelerinden karşıladıklarını belirten Özdemir, "Bundan sonraki süreçler için halkımızın bize mama bağışı yapmasını talep ediyoruz. İnsanlara bu davranışı aşılayabilirsek kendi kendine yeten bir döngü içine girecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.