pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö Şüphelisi Yol Uygulamasında Yakalandı

08.02.2019 - 10:08, Güncelleme: 08.02.2019 - 10:08
 

Fetö Şüphelisi Yol Uygulamasında Yakalandı

Açığa alınan ve Ankara'daki bir soruşturma kapsamında FETÖ/PDY üyeliğinden aranan üsteğmen, Eskişehir'de polisin yol kontrolü sırasında gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan ve daha önce açığa alınan subay, yol kontrolü sırasında yakalandı.Eskişehir-Bursa kara yolu Batıkent Mahallesi girişinde uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu.Araçtaki K.A'nın, deniz üsteğmen olarak görev yaparken açığa alındığı, Ankara'da FETÖ/PDY'ye yönelik bir soruşturma kapsamında "terör örgütü üyeliği" suçundan arandığı belirlendi.Gözaltına alınan şüphelinin, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.
Açığa alınan ve Ankara'daki bir soruşturma kapsamında FETÖ/PDY üyeliğinden aranan üsteğmen, Eskişehir'de polisin yol kontrolü sırasında gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan ve daha önce açığa alınan subay, yol kontrolü sırasında yakalandı.

Eskişehir-Bursa kara yolu Batıkent Mahallesi girişinde uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu.

Araçtaki K.A'nın, deniz üsteğmen olarak görev yaparken açığa alındığı, Ankara'da FETÖ/PDY'ye yönelik bir soruşturma kapsamında "terör örgütü üyeliği" suçundan arandığı belirlendi.

Gözaltına alınan şüphelinin, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.