pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı İle Anmesday Üyeleri Bir Araya Geldi

07.02.2019 - 17:28, Güncelleme: 07.02.2019 - 17:28
 

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı İle Anmesday Üyeleri Bir Araya Geldi

ANKARA (AA) - Vergi Dairesi Başkanlığı ile Ankara Meslekte Dayanışma Derneği (ANMESDAY) üyeleri toplantıda bir araya geldi.Ankara Meslekte Dayanışma Derneği'nden...

ANKARA (AA) - Vergi Dairesi Başkanlığı ile Ankara Meslekte Dayanışma Derneği (ANMESDAY) üyeleri toplantıda bir araya geldi.Ankara Meslekte Dayanışma Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, ANMESDAY üyeleri ile istişare toplantısında görüştü.Açıklamada görüşlerine yer verilen Karayılan, paydaş olarak gördükleri meslektaşların sorunlarının çözümüyle ilgili ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını bildirdi.Karayılan, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı ve meslek mensupları arasında fikir alışverişinin devam edeceğini ve vergi dairelerinde karşılaşılan sorunlara ilişkin hızlı çözüm sağlanacağınını belirtti.ANMESDAY Başkanı Mücahit Altunok ise Ankara'da faaliyet gösteren yaklaşık 13 bin meslek mensubunun vergi dairelerinde karşılaştığı sorunları ilişkin bilgi verdi.Altunok, ANMESDAY'ın dolar üzerinden ekonomik darbe girişimine karşı bildiri yayımladığı tüm bu saldırılara karşı yerli üretimin ve yerli tüketimin daha çok teşvik edilmesi gerektiğini kaydetti.
ANKARA (AA) - Vergi Dairesi Başkanlığı ile Ankara Meslekte Dayanışma Derneği (ANMESDAY) üyeleri toplantıda bir araya geldi.Ankara Meslekte Dayanışma Derneği'nden...

ANKARA (AA) - Vergi Dairesi Başkanlığı ile Ankara Meslekte Dayanışma Derneği (ANMESDAY) üyeleri toplantıda bir araya geldi.

Ankara Meslekte Dayanışma Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, ANMESDAY üyeleri ile istişare toplantısında görüştü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karayılan, paydaş olarak gördükleri meslektaşların sorunlarının çözümüyle ilgili ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Karayılan, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı ve meslek mensupları arasında fikir alışverişinin devam edeceğini ve vergi dairelerinde karşılaşılan sorunlara ilişkin hızlı çözüm sağlanacağınını belirtti.

ANMESDAY Başkanı Mücahit Altunok ise Ankara'da faaliyet gösteren yaklaşık 13 bin meslek mensubunun vergi dairelerinde karşılaştığı sorunları ilişkin bilgi verdi.

Altunok, ANMESDAY'ın dolar üzerinden ekonomik darbe girişimine karşı bildiri yayımladığı tüm bu saldırılara karşı yerli üretimin ve yerli tüketimin daha çok teşvik edilmesi gerektiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.