pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mhp Kırıkkale Belediye Başkan Adayının Çekileceği İddiası

07.02.2019 - 16:03, Güncelleme: 07.02.2019 - 16:03
 

Mhp Kırıkkale Belediye Başkan Adayının Çekileceği İddiası

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, belediye başkan adayı Serdar Yarar'ın adaylıktan çekileceği iddialarının doğru olmadığını...

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, belediye başkan adayı Serdar Yarar'ın adaylıktan çekileceği iddialarının doğru olmadığını bildirdi.Baloğlu, yazılı açıklamasında, bazı haber sitelerinde belediye başkanı adayı Yarar'ın çekileceğine dair haberler yer aldığını belirtti.Bu haberlerin belli çevrelerce kasıtlı yaptırıldığını savunan Baloğlu, "Vatandaşlarımızın bu tür kirli bilgilere riayet etmemelerini rica ediyorum. MHP'nin Kırıkkale'de adayını çekmesi söz konusu dahi olmamıştır. 19 Kasım tarihinden bugüne kadar devam eden çalışmalarımız bundan sonra da aynı kararlılık ve samimiyetle devam edecektir." ifadelerini kullandı.
KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, belediye başkan adayı Serdar Yarar'ın adaylıktan çekileceği iddialarının doğru olmadığını...

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, belediye başkan adayı Serdar Yarar'ın adaylıktan çekileceği iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

Baloğlu, yazılı açıklamasında, bazı haber sitelerinde belediye başkanı adayı Yarar'ın çekileceğine dair haberler yer aldığını belirtti.

Bu haberlerin belli çevrelerce kasıtlı yaptırıldığını savunan Baloğlu, "Vatandaşlarımızın bu tür kirli bilgilere riayet etmemelerini rica ediyorum. MHP'nin Kırıkkale'de adayını çekmesi söz konusu dahi olmamıştır. 19 Kasım tarihinden bugüne kadar devam eden çalışmalarımız bundan sonra da aynı kararlılık ve samimiyetle devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.