pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan'dan Ziyaretler

06.02.2019 - 16:33, Güncelleme: 06.02.2019 - 16:33
 

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan'dan Ziyaretler

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliğini...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliğini ziyaret etti. Kaplan, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz ile gerçekleştirdiği ziyarette şantiye şefi Erol Güler'den bilgi aldı. Sürdürülen çalışmalar ve araç gereç donanımı hakkında bilgi veren Güler, kış mevsimi dolayısıyla iş makinelerini köy yollarına seferber ederek, kısa süre içinde karla kapanan yolları açtıklarını kaydetti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliğini...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliğini ziyaret etti.

Kaplan, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz ile gerçekleştirdiği ziyarette şantiye şefi Erol Güler'den bilgi aldı.

Sürdürülen çalışmalar ve araç gereç donanımı hakkında bilgi veren Güler, kış mevsimi dolayısıyla iş makinelerini köy yollarına seferber ederek, kısa süre içinde karla kapanan yolları açtıklarını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.