pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mimarlardan Vali Akın'a Ziyaret

06.02.2019 - 10:38, Güncelleme: 06.02.2019 - 10:38
 

Mimarlardan Vali Akın'a Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Mimarlar Odası Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Mimarlar Odası Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurt ve beraberindeki heyet, Vali Akın'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, Kırşehir’in daha modern bir yapıya kavuşmasında ve çehresinin daha da güzelleşmesinde mimarlara önemli görev düştüğünü belirtti.Oda Başkanı Kurt da heyeti kabulünden dolayı Vali Akın'a teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
KIRŞEHİR (AA) - Mimarlar Odası Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Mimarlar Odası Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurt ve beraberindeki heyet, Vali Akın'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, Kırşehir’in daha modern bir yapıya kavuşmasında ve çehresinin daha da güzelleşmesinde mimarlara önemli görev düştüğünü belirtti.

Oda Başkanı Kurt da heyeti kabulünden dolayı Vali Akın'a teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.