pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milletvekili Günay Çocuklarla Buluştu

05.02.2019 - 14:28, Güncelleme: 05.02.2019 - 14:28
 

Milletvekili Günay Çocuklarla Buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir'de Aile ve Sosyal Politikalar...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evleri'nde yaşayan 30 çocuk ile birlikte, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Merkezinde atölye çalışmalarına katıldı.Günay'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, seramik ve musiki atölyesinin çalışmalarına katılan çocuklar ve Günay, keyifli vakit geçirdi. Çalışmalara katılımdan mutluluk duyan Günay, "Çocuklarımızla çok keyifli vakit geçirdik. Onlar bizlerin, ülkemizin geleceği. Kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkanı sağlamak bizlerin görevi. Ben buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.Sevgi Evleri'ndeki çocukların bir sonraki atölye çalışmaları matematik atölyesi olacak.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir'de Aile ve Sosyal Politikalar...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evleri'nde yaşayan 30 çocuk ile birlikte, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Merkezinde atölye çalışmalarına katıldı.

Günay'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, seramik ve musiki atölyesinin çalışmalarına katılan çocuklar ve Günay, keyifli vakit geçirdi.

Çalışmalara katılımdan mutluluk duyan Günay, "Çocuklarımızla çok keyifli vakit geçirdik. Onlar bizlerin, ülkemizin geleceği. Kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkanı sağlamak bizlerin görevi. Ben buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Sevgi Evleri'ndeki çocukların bir sonraki atölye çalışmaları matematik atölyesi olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.