pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ptt'den "Halk Oyunlarımız" Konulu Anma Pulu

Spor 04.02.2019 - 11:13, Güncelleme: 04.02.2019 - 11:13
 

Ptt'den "Halk Oyunlarımız" Konulu Anma Pulu

ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından, "Halk Oyunlarımız" konulu anma pulu yarın satışa sunulacak.PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "Zeybek" ve "Seğmen"...

ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından, "Halk Oyunlarımız" konulu anma pulu yarın satışa sunulacak.PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "Zeybek" ve "Seğmen" oyunlarının minyatür sanatıyla resmedilmesiyle hazırlanan anma pulu yarın tedavüle çıkarılacak.Halkın duygularının, düşüncelerinin, müziğinin, giyiminin ve ritminin birleşmesiyle bir bütün olan ve her yörenin ruhunu yansıtan halk oyunları anma pulu 4 lira bedelle, söz konusu pula ait ilk gün zarfı ise 5,50 lira bedelle PTT iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.Söz konusu filatelik ürünlerin satışıyla aynı tarihte PTT Pul Müzesi'nde "Halk Oyunlarımız 05.02.2019 ANKARA" ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.
ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından, "Halk Oyunlarımız" konulu anma pulu yarın satışa sunulacak.PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "Zeybek" ve "Seğmen"...

ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından, "Halk Oyunlarımız" konulu anma pulu yarın satışa sunulacak.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "Zeybek" ve "Seğmen" oyunlarının minyatür sanatıyla resmedilmesiyle hazırlanan anma pulu yarın tedavüle çıkarılacak.

Halkın duygularının, düşüncelerinin, müziğinin, giyiminin ve ritminin birleşmesiyle bir bütün olan ve her yörenin ruhunu yansıtan halk oyunları anma pulu 4 lira bedelle, söz konusu pula ait ilk gün zarfı ise 5,50 lira bedelle PTT iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışıyla aynı tarihte PTT Pul Müzesi'nde "Halk Oyunlarımız 05.02.2019 ANKARA" ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.