pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İncesu Ziraat Odası Genel Kurulu

04.02.2019 - 09:53, Güncelleme: 04.02.2019 - 09:53
 

İncesu Ziraat Odası Genel Kurulu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı.İncesu Ziraat Odası Başkanlığı binasında düzenlenen genel kurul,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı.İncesu Ziraat Odası Başkanlığı binasında düzenlenen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'ın okunmasıyla başladı. Oda faaliyet raporlarının okunmasının ardından gerçekleştirilen seçimde, mevcut başkan Yaşar Karaçavuş, tek aday olarak girdiği seçimde 31 delegenin 28'inin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.Seçimin güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirten Karaçavuş, "Bu seçimde herkes kol kola. Amacımız belli, üreticilerin yanında olmak ve onlara daha iyi hizmeti sunmak. Başkanlıkta ikinci dönemim olacak. Bu işte tecrübe edindiğimi düşünüyorum. Bundan sonra da hizmet etmek için çalışacağım." dedi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı.İncesu Ziraat Odası Başkanlığı binasında düzenlenen genel kurul,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı.

İncesu Ziraat Odası Başkanlığı binasında düzenlenen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'ın okunmasıyla başladı.

Oda faaliyet raporlarının okunmasının ardından gerçekleştirilen seçimde, mevcut başkan Yaşar Karaçavuş, tek aday olarak girdiği seçimde 31 delegenin 28'inin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Seçimin güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirten Karaçavuş, "Bu seçimde herkes kol kola. Amacımız belli, üreticilerin yanında olmak ve onlara daha iyi hizmeti sunmak. Başkanlıkta ikinci dönemim olacak. Bu işte tecrübe edindiğimi düşünüyorum. Bundan sonra da hizmet etmek için çalışacağım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.