pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkent Karate Ligi Kahramankazan’da Yapıldı

03.02.2019 - 16:18, Güncelleme: 03.02.2019 - 16:18
 

Başkent Karate Ligi Kahramankazan’da Yapıldı

ANKARA (AA) - Türkiye Karate Federasyonu tarafından Kahramankazan’da düzenlenen Başkent Karate Ligi müsabakaları sona erdi.Kahramankazan Belediyesinin...

ANKARA (AA) - Türkiye Karate Federasyonu tarafından Kahramankazan’da düzenlenen Başkent Karate Ligi müsabakaları sona erdi.Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde belediye spor salonunda düzenlenen ve 2 gün süren müsabakalara 48 kulüpten 984 sporcu katıldı. Minikler, yıldızlar, ümitler, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan maçlarda sporcular derece almak için ter döktü. Dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları federasyon görevlileri tarafından verildi. Organizasyon Başkanı Aydın Karakaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakaların kata ve kumite kategorilerini mart ayında Antalya’da düzenlenecek Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına hazırlık olarak değerlendirdiklerini belirtti.
ANKARA (AA) - Türkiye Karate Federasyonu tarafından Kahramankazan’da düzenlenen Başkent Karate Ligi müsabakaları sona erdi.Kahramankazan Belediyesinin...

ANKARA (AA) - Türkiye Karate Federasyonu tarafından Kahramankazan’da düzenlenen Başkent Karate Ligi müsabakaları sona erdi.

Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde belediye spor salonunda düzenlenen ve 2 gün süren müsabakalara 48 kulüpten 984 sporcu katıldı. Minikler, yıldızlar, ümitler, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan maçlarda sporcular derece almak için ter döktü.

Dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları federasyon görevlileri tarafından verildi.

Organizasyon Başkanı Aydın Karakaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakaların kata ve kumite kategorilerini mart ayında Antalya’da düzenlenecek Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına hazırlık olarak değerlendirdiklerini belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.