pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Karaşar Derneği Kongresi

02.02.2019 - 11:28, Güncelleme: 02.02.2019 - 11:28
 

Beypazarı Karaşar Derneği Kongresi

ANKARA (AA) - Beypazarı Karaşar Kültür Yardımlaşma Turizm ve Güzelleştirme Derneği 33. olağan kongresi gerçekleştirildi. Dernek merkezinde gerçekleştirilen...

ANKARA (AA) - Beypazarı Karaşar Kültür Yardımlaşma Turizm ve Güzelleştirme Derneği 33. olağan kongresi gerçekleştirildi. Dernek merkezinde gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Mehmet Kaytanbıyık yeniden dernek başkanlığına seçildi. Kongre sonrası kendisini seçenlere teşekkür eden Kaytanbıyık, şunları kaydetti:"Üyelerimizi sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Derneğimizin adından da anlaşılacağı üzere, Karaşar Kültür Yardımlaşma, Turizm ve Güzelleştirme Derneğidir. Buradan yola çıktığımızda, dernek olarak kültürel çalışmalara ağırlık veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Yardımlaşma konusunda da çok sayıda üniversite öğrencisine burslar veriyoruz. Karaşar'ımızı ve Beypazarı'mızın güzelliğine güzellik katmak üzere çalışmalarda bulunacağız. Ayrıca, turizmle ilgili de oldukça çok yönlü çalışmalarımız bulunuyor. Bu çalışmalarımız Beypazarı Turizminde ivme katacaktır."
ANKARA (AA) - Beypazarı Karaşar Kültür Yardımlaşma Turizm ve Güzelleştirme Derneği 33. olağan kongresi gerçekleştirildi. Dernek merkezinde gerçekleştirilen...

ANKARA (AA) - Beypazarı Karaşar Kültür Yardımlaşma Turizm ve Güzelleştirme Derneği 33. olağan kongresi gerçekleştirildi.

Dernek merkezinde gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Mehmet Kaytanbıyık yeniden dernek başkanlığına seçildi.

Kongre sonrası kendisini seçenlere teşekkür eden Kaytanbıyık, şunları kaydetti:

"Üyelerimizi sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Derneğimizin adından da anlaşılacağı üzere, Karaşar Kültür Yardımlaşma, Turizm ve Güzelleştirme Derneğidir.

Buradan yola çıktığımızda, dernek olarak kültürel çalışmalara ağırlık veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Yardımlaşma konusunda da çok sayıda üniversite öğrencisine burslar veriyoruz. Karaşar'ımızı ve Beypazarı'mızın güzelliğine güzellik katmak üzere çalışmalarda bulunacağız. Ayrıca, turizmle ilgili de oldukça çok yönlü çalışmalarımız bulunuyor. Bu çalışmalarımız Beypazarı Turizminde ivme katacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.