pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Arazi Toplulaştırma Çalışmaları

31.01.2019 - 16:03, Güncelleme: 31.01.2019 - 16:03
 

Beypazarı'nda Arazi Toplulaştırma Çalışmaları

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre,...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Beypazarı'nda yürütülen toplulaştırması kapsamında Uruş, Kızılsasöğüt ve İncepelit mahallelerinde çalışmalar tamamlandı. Kuyucak, Köşebükü, Kayabükü, Tahir, Oymağaaç, Tacettin, Mahmutlar, Kırşeyhler, Kapullu, Kırbaşı, Gürsöğüt, Akçakavak, Yanlızçam, Kargı ve Dikmen mahallelerindeki arazilerde süren çalışmalar, Yoğunpelit Mahallesi'nde ise iptal edildi.612 bin 578 dekar tarım arazisi bulunan ilçede toplam tarımsal parsel sayısı ise 76 bin 93. İlçe genelinde ortalama parsel büyüklüğü 8 dekar civarında. Çalışmaların toprak altı, toprak üstü yatırımlar sabit kabul edilerek, çiftçilerin mağdur edilmeden sürdürülmesi planlanıyor.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre,...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Beypazarı'nda yürütülen toplulaştırması kapsamında Uruş, Kızılsasöğüt ve İncepelit mahallelerinde çalışmalar tamamlandı.

Kuyucak, Köşebükü, Kayabükü, Tahir, Oymağaaç, Tacettin, Mahmutlar, Kırşeyhler, Kapullu, Kırbaşı, Gürsöğüt, Akçakavak, Yanlızçam, Kargı ve Dikmen mahallelerindeki arazilerde süren çalışmalar, Yoğunpelit Mahallesi'nde ise iptal edildi.

612 bin 578 dekar tarım arazisi bulunan ilçede toplam tarımsal parsel sayısı ise 76 bin 93. İlçe genelinde ortalama parsel büyüklüğü 8 dekar civarında.

Çalışmaların toprak altı, toprak üstü yatırımlar sabit kabul edilerek, çiftçilerin mağdur edilmeden sürdürülmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.