pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milletvekili Günay'dan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sakallı'ya Ziyaret

30.01.2019 - 15:23, Güncelleme: 30.01.2019 - 15:23
 

Milletvekili Günay'dan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sakallı'ya Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı'yı seçim ofisinde ziyaret etti.Günay'ın...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı'yı seçim ofisinde ziyaret etti.Günay'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, seçim çalışmalarını ve stratejilerini değerlendiren Milletvekili Günay, Sakallı ile Eskişehir'i AK Parti belediyeciliğiyle buluşturmak için çalıştıklarını belirterek, hem büyükşehirde hem de ilçelerde iddialı olduklarını vurguladı.Teşkilatla sahada olup, çalışacaklarını belirten Günay, şunları kaydetti:"Cumhur İttifakı olarak ülkemiz için, şehrimiz için en iyisi neyse bunu istiyoruz. Eskişehir'de de Cumhur İttifakı birlik beraberlik ve koordinasyon içerisinde çalışmaya devam ediyor. Ben, Cumhur İttifakı'na gönül vermiş her bir hemşehrime çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı'yı seçim ofisinde ziyaret etti.Günay'ın...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı'yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Günay'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, seçim çalışmalarını ve stratejilerini değerlendiren Milletvekili Günay, Sakallı ile Eskişehir'i AK Parti belediyeciliğiyle buluşturmak için çalıştıklarını belirterek, hem büyükşehirde hem de ilçelerde iddialı olduklarını vurguladı.

Teşkilatla sahada olup, çalışacaklarını belirten Günay, şunları kaydetti:

"Cumhur İttifakı olarak ülkemiz için, şehrimiz için en iyisi neyse bunu istiyoruz. Eskişehir'de de Cumhur İttifakı birlik beraberlik ve koordinasyon içerisinde çalışmaya devam ediyor. Ben, Cumhur İttifakı'na gönül vermiş her bir hemşehrime çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.